Majálesový průvod & Korunovace Marka Ebena

Adresa:

Olomouc, Křížkovského 8

Termín: 4.5.2016

4květen středa 12:30

Žánr: ostatní akceMajálesslavnostistudenti


Již pošesté se vydáme ze Zbrojnice na Horní náměstí, kde korunujeme letošního Krále majálesu UP herce, moderátora a zpěváka MARKA EBENA a následně s ním v čele obsadíme Bezručovy sady a majáles slavnostně zahájíme!

Dorazte ve středu 4. května od 11:30 hodin na nádvoří Zbrojnice, kde pro vás budeme mít školní tabule a tabulky, které si můžete křídou dozdobit dle vlastní fantazie. Nebo přijďte už připraveni v maskách a kostýmech! Ze Zbrojnice vyrazíme ve 12.40 směr Horní náměstí a doufáme, že půjdeme pořádně vidět i slyšet! Na ty nejlepší masky čekají hodnotné ceny včetně vstupenek na Colours of Ostrava nebo festival Fingers Up a další ceny za více než 15 tisíc korun! A letošní téma?

ŠKOLA ZÁKLAD ŽIVOTA! Více než vítány jsou tedy všechny masky, kostýmy a převleky, které se ke škole vážou. Ať už půjdete za přísnou učitelku, Válečka z Kamarádů, Pythagorovu větu nebo za Jana Amose Komenského, můžete své masky poměřit s ostatními. Jakmile totiž dorazí průvod z náměstí s králem v čele do Bezručových sadů, zasedne honosná porota, která bude vybírat nejzdařilejší maskovací počiny.

Chcete-li si tedy vyslechnout kritiku z úst Marka Ebena či rektora Jaroslava Millera a ještě k tomu vyhrát skvělé ceny, dejte si záležet! www.majalesolomouc.cz | Olomoucký Majáles UP

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Olomouc Akce v obci Olomouc

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Majálesový průvod &...

Restaurace ARIGONEOlomouc (331 metrů)

Theresian Hotel & SpaOlomouc (820 metrů)

Theatre HotelOlomouc (2.1 km)