Jiří Kolbaba v Šumperku

Jiří Kolbaba v Šumperku

Adresa:

Šumperk, Fialova 3

Termín: 12.5.2016
Vstupné:

170,-

Žánr: ostatní akcetaneční


Jiří Kolbaba zve na cestu po jihu Afriky

Populární dobrodruh a cestopisný zpravodaj rádia Impuls Jiří Kolbaba se opět vrací do Šumperka. Po přednášce o historkách z cest po slavné Severní Americe se nyní vydáme na velký okruh jihem Afriky.

„Návštěva tohoto kontinentu je opravdu plná vzrušení ze splněného snu,“ představuje svůj pořad populární fotograf.

Expedici zahájíme na Viktoriiných vodopádech v Zimbabwe. Přejedeme a posléze přeletíme do delty řeky Okavango v Botswaně. Ve Svazijsku budeme obdivovat pestrobarevné tanečníky. Cestu po Jihoafrické republice začneme v Kapském městě. Ustrneme nad množstvím zvířat v Krugerově parku i u tučnáků při cestě na mys Dobré naděje. V Namibii prožijeme dobrodružství s kočkovitými šelmami a s tajuplnou Afrikou se rozloučíme v kouzelné poušti Sossusvlei.

„Jiří Kolbaba je vynikající vypravěč zážitků z výprav do zahraničí, který inspiruje diváky k jejich vlastním cestám a fotografování. Část jeho vyprávění bude proto věnována i zásadám kompoziční tvorby a tipům pro fotografování na cestách,“ řekla o podobě diashow za pořadatele Michaela Horáková.

Dobrodruh vystoupí v Domě kultury Šumperk ve středu 12. května od půl osmé večer. Vstupné je v předprodeji 170 korun, v den akce pak za 200 korun.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Jiří Kolbaba v...

Wellness penzion U JirsákaŠumperk (1 636 metrů)

Wellness Hotel DianaVelké Losiny (8.5 km)

Villa AurelieVelké Losiny (8.6 km)