Majk Spirit ve Šternberku

Majk Spirit ve Šternberku

Adresa:

Šternberk, Horní náměstí 6

Termín: 29.7.2016
Vstupné:

390,- Kč

29červenec pátek 17:00

Žánr: koncertypophip hop

Umělci: Majk Spirit


Letos poprvé se festival Šternberský kopec uskuteční ve dvou dnech. Dramaturgie prvního dne je zaměřena zejména na generaci Y, proto hlavním hostem programu, nebude nikdo jiný, než samotný Majk Spirit. Na pódiu mu bude sekundovat liberecká kapela ATMO music a představí se také krásná a talentovaná zpěvačka Sima.

Majka Spirita (vl. jménem Michala Dušičku) můžete znát z legendární kapely H16 a nebo díky jeho dvěma posledním CD – Y Black a Y White. Nazpíval duet s Celeste Buckingham „I was wrong“ a nebo nejnověji s Ewou Farnou „Generace Y“. ATMO Music se stali populárními díky svým songům „Andělé“ a „Ráno“.

Momentálně můžeme v rádiích slýchat jejich novinku „Valerie“. Dalším zástupcem slovenské hip hop scény na Šternberském kopci 2016 bude Sima. Sima je 19 letá zpěvačka, která má ráda Beyoncé a nebo třeba Bruno Marse.

Do podvědomí diváků se dostala díky hitu s Egem „On je len kamarád“ a nebo svými prvotinami jako jsou „Fejk“, „Vnímáš“ a nebo „Prázdné slova“. Nejnovější song zazpívala společně s Pil C „Môj svet“.

Majk Spirit je členem Petržalské hip-hopové skupiny H16 od roku 2003. Mimo působení v této kapele se věnuje i své sólové dráze během které vydal již několik desek.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Olomoucký kraj Akce v obci Šternberk

Podobné akce

4květen sobota 20:30

Mig 21 - Olomouc

, Tř. 17 listopadu 43 Koncert

8říjen úterý 19:00

Ubytování v okolí akce Majk Spirit ve...

Selský DvůrŠtěpánov (6.1 km)

Restaurace ARIGONEOlomouc (15.8 km)

Theatre HotelOlomouc (16 km)