Svatební den na hradě Šternberk

Svatební den na hradě Šternberk

Adresa:

Šternberk, Horní náměstí 6

Termín: 30.4.2016 1.5.2016
Vstupné:

110/75/295

30dub - 1kvě celý den

Žánr: ostatní akceveletrhgastro


Na přelomu měsíce dubna a května se hrad Šternberk stane centrem svatebního dění. Připravujeme pro vás již 7. ročník netradičního svatebního veletrhu „SVATEBNÍ DEN NA HRADĚ ŠTERNBERK“.

Prezentace vystavovatelů budou instalovány přímo v historických prostorách hradu, což činí ze svatební přehlídky netradiční a ojedinělou akci. Expozice vystavovatelů doplní přehlídka historických svatebních šatů, ochutnávky cukroví, fotokoutek Atelieru proměn či degustace vín. Veletrh se uskuteční v sobotu 30. dubna a v neděli 1. května 2016 vždy od 10 do 17 hodin. Navazujeme na předchozí ročníky, které se setkaly s velkým zájmem návštěvníků i vystavovatelů.

Prezentace bude zaměřena:

svatební stolování a menu, svatební dorty a cukroví, foto, video, svatební kytice, svatební šaty, kosmetika, historické svatební šaty, ochutnávky moravských vín

Program veletrhu:

Prezentace jednotlivých vystavujících subjektů budou umístěny přímo v historických prostorách hradu Šternberk. Návštěvníci mohou volně procházet hradem a prohlédnout si jednotlivé expozice vystavujících. Tímto se šternberský veletrh odlišuje od ostatních podobných akcí. Přítomni budou samozřejmě i průvodci, kteří rádi zodpoví vaše dotazy týkající se historie hradu.

V průběhu veletrhu budou pro návštěvníky připraveny zajímavé doprovodné programy. Připravujeme ochutnávky studené svatební kuchyně a svatebního cukroví, výstavu historických svatebních šatů od gotiky po současnost a možnost focení se v historických kostýmech ve fotokoutku Atelieru Proměn. V areálu hradu Šternberk bude rovněž vystaven svatební kočár. Po celý víkend bude svatebně vyzdobené nádvoří hradu a hradní kaple. Nastávající novomanželé si tedy mohou prohlédnout svatební prostory v podobě, jak budou připraveny pro jejich obřad. V horním sále budou připraveny ochutnávky více jak 150 druhů moravských vín z Vinotéky u Penny.

Vstupné na veletrh bude odpovídat vstupnému na základní okruh hradem. Těšíme se na vaši návštěvu ve dnech 30. 4 a 1. 5. 2016 na státním hradě Šternberk. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

8červen sobota 10:00

Grizly fest 2024

, Chválkovice 696, Olomouc 779 00 Festival

5čvc - 6čvccelý den

Levandulový festival

, Levandulový statek Bezděkov Festival

Ubytování v okolí akce Svatební den na hradě...

Selský DvůrŠtěpánov (6.1 km)

Restaurace ARIGONEOlomouc (15.8 km)

Theatre HotelOlomouc (16 km)