Kryštof kemp 2016

Kryštof kemp 2016

Adresa:

Náměšť na Hané, nám. T.G.Masarsyka 100

Termín: 16.7.2016
Vstupné:

1099

16červenec sobota 12:00

Žánr: koncertypoprock

Umělci: Kryštof


Přední česká kapela Kryštof se po roční pauze vrací se sérií sedmi letních festivalů Kryštof Kemp. Pilotní ročník v roce 2014 přinesl akusticky laděné koncerty v přírodních amfiteátrech a především netradiční přístup k návštěvníkům s důrazem na komfort, pohodlí, přátelský přístup, rodinnou atmosféru a široký program pro všechny generace.

Hlavní den festivalu bude opět sobota, ovšem už při minulém ročníku se těšily velké oblibě pátky ve stanovém městečku s kapelou. Ta zde odehrála nečekaný lavičkový koncert, spala ve stanech mezi svými fanoušky a kromě společného večera připravila pro své fanoušky několik dalších překvapení.

O hlavním dnu festivalu se na podiu v amfiteátrech vystřídají čtyři vybraní hosté a program uzavře vystoupení kapely Kryštof upravené na míru této unikátní akce. Pilířem doprovodného programu budou opět aktivity jednotlivých členů kapely, které doplní divadla, sportovní atrakce, hry a divadla tentokráte v pirátském stylu.

Celý festival, který fanoušci doslova stráví společně se svojí oblíbenou kapelou, pak uzavře after party u ohně s kytarami. Na návštěvníky je myšleno nejen po programové stránce, ale Kryštof Kemp už při svém prvním ročníku kladl důraz na uvolněnou atmosféru, příjemné prostředí, komfortní zázemí pro všechny věkové kategorie a vstřícné ceny kvalitního občerstvení, o které se opět postarají partneři akce Ostravar, Agrofert a Kofola. V tomto důrazu chce kapela svůj festival dále rozvíjet i pro letošní rok.

Vstupenky na první ročník byly dlouho dopředu vyprodané, ne menší zájem se dá očekávat i letos, zvláště po vyprodaném halovém turné pro devadesát tisíc návštěvníků a nebo vyprodaných klubech, na které fanoušci vykoupili 27 tisíc vstupenek za 24 hodin. Více informací www.krystofkemp.cz .

Typy vstupného:
dospělý - osoba nad 10 let
děti do 10 let - děti 0 až 10 let včetně
rodina 2+2 - rodina 2+2 (2 osoby nad 10 let + 2 děti 0-10 let)
rodina 2+1 - rodina 2+1 (2 osoby nad 10 let + 1 dítě 0-10 let)

Kryštof je česká hudební skupina, kterou založili Richard Krajčo, Nikolaj Arichtev, Jarda Blahut, Bisi Arichtev a Pavel Studník v roce 1993 v Havířově.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Olomoucký kraj Akce v obci Náměšť na Hané

Podobné akce

19duben pátek 20:00

3květen pátek 20:30

Mig 21 - Olomouc

, Tř. 17 listopadu 43 Koncert

Ubytování v okolí akce Kryštof kemp 2016

Theresian Hotel & SpaOlomouc (13.5 km)

Restaurace ARIGONEOlomouc (13.8 km)

Theatre HotelOlomouc (16.2 km)