Výstavy u Mloka

Adresa:

Olomouc, Lafayettova 9

Termín: 24.3.2016 8.5.2016

24bře - 8kvě celý den

Žánr: ostatní akcevzdělávacípřednášky


Výstavy U Mloka Genius Mloci v Olomóci potřebuje Vaši pomoc. Galerie U Mloka je neziskový multižánrový prostor pro výstavy současného umění, koncerty, přednášky, filmové večery a divadla, ale bez nás, kteří o galerii stojíme, to nepůjde.

Prosíme, podpořte galerii. Jedna z nejznámějších olomouckých galerií aktuálně odstartovala celorepublikovou crowdfundingovou sbírku na náklady, údržbu, provoz a lidi, kteří v galerii pracují. Galerie již více než dvacet let prezentuje současné umělce, představuje inovativní moderní umění, umožňuje praxi mladým kurátorům, ale také ve svých prostorách pořádá doprovodné kulturní programy nebo vzdělávací aktivity, a především jako součást olomouckého P-centra nabízí prostor chráněný od návykových látek.

Teď se galerie obrací na své fanoušky a milovníky všeho druhu umění s prosbou o pomoc. Na stránce https://www.hithit.com/cs/project/1506/vystavy-u-mloka nabízí spoustu odměn, ze kterých si můžete vybrat tu, která Vám stojí za pár kliknutí.

I vy můžete Galerii U Mloka pomoci udržet nezapomenutelné Genius Mloci v Olomóci a pokračovat ve dvacetileté tradici představování inovativního moderního umění a rozmanitého doprovodného programu. http://galerieumloka.p-centrum.cz/ http://www.p-centrum.cz/ https://www.hithit.com/cs/project/1506/vystavy-u-mloka

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Výstavy u Mloka

Theresian Hotel & SpaOlomouc (173 metrů)

Restaurace ARIGONEOlomouc (439 metrů)

Theatre HotelOlomouc (2.5 km)