Přejít na stránky Ticketpro.cz

RUN-UP 2012

Adresa:

Olomouc, Jeremenkova 1211/40b

Termín: 14.9.2012 27.9.2012

14zář - 27zář celý den

Žánr: ostatní akcepro dětivideosoutěž


Spielberk Run-Up 2012,

nejneuvěřitelnější závod bude 25. května 2012! Každý závodník má šanci získat nový Chevrolet Aveo.

Historie se začíná psát v září roku 2007 v Olomouci, kdy agentura ChrisFromParis organizuje první závod Run-Up (běh do schodů) hned v několika městech. Cíl je jednoduchý: vystoupat co nejrychleji do nejvyššího parta vybraných věží.

Tento druh závodu je organizován všude na světě: od Berlína, Vídně, přes Taipei až po Sydney, Chicago nebo Singapour. Tím nejznámějším je bezesporu závod, který se koná kažodoročně v únoru v newyorském Empire State Building.

Letos se Spielberk Run-Up 2012 bude konat v pátek 25. května. Běžci budou muset vyběhnout do budovy Spielberk Tower.

Run-Up 2012 se koná také v dalších 6 městech (Ostrava, Zlín, Liberec, Plzeň, Praha a Olomouc).

Po zahájení mediální kampaně propagující Spielberk Run-Up 2012 se závodníci budou moci zapsat na oficiálních internetových stránkách www.run-up.cz a také u našeho partnera TicketPro.

V den závodu začnou účastníci s úderem 16. hodiny každou minutu vybíhat směrem k náměstí před věží na rozběh, aby se poté mezi sebou utkali v hlavní disciplíně celého závodu, tedy v běhu do schodů. V letošním roce se organizují dva závody: Závod Elite až na vrchol věže a závod Open do 10. patra. „To umožní sportovcům si Run-Up zkusit a pokořit tuto výzvu. Samozřejmě že ceny budou méně atraktivní, ale každý běžec je vzhledem k tašce závodu, kterou dostane, odměněn a nejlepší muž a nejlepší žena vyhrají hodnotné ceny“, oznamuje Chris Delattre, organizátor závodu. Pokud jde o Elite Run-Up, 30 nejlepších časů (22 mužských a 8 ženských) bude kvalifikováno do finále, které se uskuteční ještě v tentýž podvečer.

Mezitím budou probíhat závody dětí a mládeže, atrakce pro veřejnost, ...

Ve 19:00 pro Vás zahraje U2 Stay. Vstup je zdarma!

Vítěz Spielberk Run-Up 2012 dostane vyhraje týdenní dovolenou v Tunisku od You-Travel, běžeckou obuv značky Newton Running a další atraktivní ceny, ... Pro ostatní budou připraveny další ceny v hodnotě stovek tisíc korun: cestovní poukazy, videohry, brusle, trička, hodinky a další.

Mimo to proběhne mezi všemi běžci velké slosování o nový Chevrolet Aveo. K tomu, aby získali možnost vyhrát nový Chevrolet, musí učinit dva kroky: zapsat se a poté se zúčastnit závodu.

Jako v loňském roce, pořádáme i letos celonárodní kolo Mistrovství ČR v běhu do schodů. Prvních 12 běžců z každého kola bude pozváno do velkého finále, které se bude konat 27. září 2012 v Ostravě. Tento závod proběhne u příležitosti Světového dne srdce.

Závodníci se budou moci zúčastnit Světového poháru v běhu do schodů. Stačí se jen zapsat na webových stránkách organizátorů www.towerrunning.com, poté běžet co nejvíce závodů po celém světě a získat tak co největší počet bodů.

Každý závodník obdrží od organizátorů tašku obsahující nápoj, závodní číslo, čip a mnoho dárků od našich partnerů.

Pro účast v závodě je potřeba se zaregistrovat na www.run-up.cz. Zápisné je následující:

- zdarma pro mladší 16 let

- na místě: 200 Kč (závod Elite) / 100 Kč (závod Open)

- při registraci v předprodeji: 120 Kč (závod Elite) / 80 Kč (závod Open)

- 80 Kč pro studenty

Závod Elite Run-Up 2012 se bude sestávat ze 7 různých kategorií: nejlepší žena, nejlepší muž, nejlepší družstvo (4 členné), nejlepší junior a juniorka (do 21 let) a nejlepší senior či seniorka (nad 40 let). Bude také zorganizován závod pro děti, mládež a studenty, stejně jako závod pro nejlepší firmy. Závod Open Run-Up 2012 se bude sestávat ze 2 různých kategorií: nejlepší žena a nejlepší.

Návštěvníci a závodníci budou mít i příležitost si zatancovat, vyzkoušet skákací boty nebo kolečkové brusle Skike, vyzkoušet simulátor běhu do schodů nebo trampolínu, najíst se, napít se, zhlédnout taneční představení či pozoruhodné sportovní výkony.

Organizátoři očekávají na každé z těchto sportovních akcí minimálně 300 běžců.

Zavítejte na www.run-up.cz a poběžte s námi na Run-Up 2012!

Open Run-Up 2012

Symbolický závod za naše srdce. Partner závodu, Česká kardiologická společnost, o.s., nás všechny vybízí, abychom po schodech kvůli zdraví chodili každý den. Právě za tímto účelem pořádáme závod Open Run-Up. Soutěžící musí vyběhnout do poloviny věže. Narozdíl od Elite Run-Up budou oceněny pouze první dva nejlepší výkony (nejlepší ženský a nejlepší mužský výkon). Chcete-li si zasoutěžit, ale netroufnete si až na vrchol věže, tento závod je určen právě Vám. Závod se koná od 18:15 do 18:45 (běžci startují po jednom nebo po dvou, v závislosti na celkovém počtu přihlášených).

Elite Run-Up 2012

Jedná se o velký závod. Soutěžící musí vyběhnout až na vrchol budovy. Stejně jako v minulých letech oceníme 3 nejlepší výkony v každé ze 7 kategorií (ženy, muži, juniorky, junioři, seniorky, senioři a týmy). 30 nejlepších v každém závodě (22 mužů a 8 žen) se bude moci zúčastnit velkolepého finále v Ostravě (27.9.2012). Elite Run-Up se koná od 16:15 do 18:15 (běžci startují po jednom nebo po dvou, v závislosti na celkovém počtu přihlášených).

Kategorie na série závodů RUN UP:

Ženy
(každá žena, ve věku 22 až 39, která dovrší věk v den závodu)


Muži (každý muž, ve věku 22 až 39, který dovrší věk v den závodu)


Juniorky (každá žena, ve věku 16 až 21, která dovrší věk v den závodu)


Junioři (každý muž, ve věku 16 až 21, který dovrší věk v den závodu)


Seniorky (každá žena, ve věku 40 a více, která dovrší věk v den závodu)


Senioři (každý muž, ve věku 40 a více, který dovrší věk v den závodu)

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Kulturní centra - Olomouc Akce v obci Olomouc

Podobné akce

Ubytování v okolí akce RUN-UP 2012

Theatre HotelOlomouc (681 metrů)

Restaurace ARIGONEOlomouc (1 706 metrů)

Theresian Hotel & SpaOlomouc (1 999 metrů)