Open Studio I: Workshop malby s Davidem Pešatem

Open Studio I: Workshop malby s Davidem Pešatem

Adresa:

Olomouc, Jungmannova 3

Termín: 19.9.2020 20.9.2020
Vstupné:

3900

19zář - 20zář celý den

Žánr: ostatní akce


Telegraph Gallery připravuje víkendový kurz malby pro mírně pokročilé zájemce o malbu ve věku nad 15 let. Lektorem tohoto kurzu bude David Pešat. Jste-li příznivci olejomalby, bude právě víkendový čas 19 – 20 9 2020 určen právě pro Vás. Budete pod vedením Davida Pešata zpracovávat téma „Volná malba s inspirací v umění 20. století“.

David Pešat (1980)
Výrazná postava současné mladé generace malířů. Absolvent Akademie výtvarných umění v Praze (prof.Jiří Sopko). Účastník mnoha sympózií, skupinových (např. Fundamenty & Sedimenty-Vzpoura hraček, Galerie hlavního města Prahy) a sólových výstav. Ve své tvorbě navazuje na modernistické tendence, které citlivě analyzuje a přetváří. Jeho vizuální a koncentrovaná malba je často výsledkem transformace figury a abstrahovaných forem. Dílo Davida Pešata je nejnověji akcentováno také v obsáhlé publikaci SPECTRUM vydané nakladatelstvím BiggBoss.

Orientační rozvrh:

- Sobota: 9:30–17:00

- Neděle: 9:00–16:00

Veškerý materiál potřebný pro absolvování tohoto kurzu je součástí ceny kurzu, stejně jako strava na oba dny. Kurz se uskuteční v prostorách rezidenčního ateliéru Telegraph Gallery a jeho kapacita je 8 osob.

Cena kurzu: 3.900 Kč.

Registrace na emailu veronika.dobalova@telegraph.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Olomouc Akce v obci Olomouc

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Open Studio I: Workshop...

Theatre HotelOlomouc (761 metrů)

Restaurace ARIGONEOlomouc (1 629 metrů)

Theresian Hotel & SpaOlomouc (1 913 metrů)