KOULE fest 2020: Michal Hrůza, Olga Lounová, Voxel, Trocha klidu

Termín: 13.11.2020 14.11.2020
Vstupné:

310

13lis - 14lis celý den

Žánr: festivalsoutěž


Bude to párty NA PLNÝ KOULE

Věříte na pověry? A co třeba na tu kolem pátku třináctýho?

2. ročník našeho vykutálenýho fesťáku se valí a po vzoru loňské show chystá spoustu dalších nových překvapení a kouláckých vychytávek. Podzimní fesťák pod střechou zábřežskýho kulturáku, který není jen o muzice, ale hlavně o celkovým zážitku, chystáme na pátek 13. listopadu 2020.

Vystoupí největší český STAR jako je Olga Lounová, Michal Hrůza nebo Voxel. Opět ale dostanou prostor i mladí šikovní regionální interpreti – letos kapela Trocha klidu, která to už loni rozpařila s váma nejen pod podiem. Nebude chybět koulácká moderátorská show. To vše s profi zvukem, projekcí na LED panelech a propracovanou světelnou show, ze které budeš mít husí kůži.

Kromě nezaměnitelné koulácké atmosféry, skvělé muziky, dobrýho jídla – věcí, který berem jako samozřejmost i pro letošek, bylo loni pro fanoušky připraveno několik speciálních překvapení – hymna festivalu, koulácký drinky, během večera se nad hlavami hvězdných hostů vznášela krasavice na nafukovací KOULI. Co chystáme letos? Nech se překvapit....

Před akcí se můžeš těšit na odtajňování zajímavostí o účinkujících, soutěže nebo náš kouláckej stánek na spřátelených akcích v okolí. Proto pozorně sleduj naše sociální sítě, ať ti nic neunikne.

Rozjeď to s náma na plný KOULE na druhým ročníku tak trošku jinýho zábřežskýho fesťáku!

Sleduj: #koulefest #koulefest2020 #naplnykoule

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zábřeh Akce v obci Zábřeh

Podobné akce

Ubytování v okolí akce KOULE fest 2020: Michal...

Wellness penzion U JirsákaŠumperk (9 km)

Wellness hotel BozeňovMaletín (10.5 km)

Wellness Hotel DianaVelké Losiny (16 km)