Palírna U Zeleného stromu slaví!

Palírna U Zeleného stromu slaví!

Adresa:

Prostějov, Dykova 4260

Termín: 4.7.2020 6.7.2020
Vstupné:

250

4čvc - 6čvc celý den

Žánr: ostatní akce


Prostějovská Palírna U Zeleného stromu se v těchto dnech připravuje na oslavu 502. výročí svého založení a zahájení turistické sezóny, které se uskuteční 4. července. Při této příležitosti stočí symbolických 502 lahví Staré žitné myslivecké Single Barrel a pro návštěvníky spustí exkurzní trasu. V sobotu 4. července, se také veřejnosti otevřou brány prostorů Palírny U Zeleného stromu a nejstarší palírna v Evropě tak zahájí novou turistickou sezonu.

Po celý prodloužený víkend se mohou návštěvníci, kteří se chtějí dozvědět zajímavosti z více než pětisetleté historie a výroby tradiční Staré žitné myslivecké, od 14. do 18. hodiny vydat na exkurzní trasu v nově rozšířených prostorech historické budovy závodu. Okruh trvá 60 minut, poslední prohlídka začíná v 17 hodin. V ceně vstupného 250 Kč jsou zahrnuty čtyři ochutnávky výrobků Palírny, včetně právě stočeného vzácného Single Barrelu. Ten bude možné ochutnat pouze během těchto výročních dnů.

Návštěvníci dále dostanou poukaz na 50 Kč do podnikové prodejny Palírny U Zeleného stromu. Počet osob na prohlídku je omezen, místo je třeba předem rezervovat na e-mailové adrese pavel.hampl@palirna.cz nebo telefonicky na čísle 777 528 549. Příprava výroční Staré žitné myslivecké Single Barrel započala už před osmi lety uložením základu tradiční Staré žitné myslivecké do vybraného sudu, v němž dříve odpočíval Cabernet Sauvignon.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Palírna U Zeleného...

Theresian Hotel & SpaOlomouc (16.8 km)

Restaurace ARIGONEOlomouc (17.3 km)

Theatre HotelOlomouc (18.4 km)