Realizace výstavy Mezinárodního sympozia výtvarníků je plánována od čtvrtku 9. července do pátku 31. července 2020. Výstava bude k vidění v pracovní době městského úřadu.

Na této výstavě se budou prezentovat autoři a díla, která byla vytvořena v posledních třech letech v Hranicích během předchozích plenérů a také nejnovější díla vzniklá během letošního sympozia. K výstavě je vydán doprovodný katalog, který představuje celkem patnáct výtvarných umělců z pěti evropských zemí, kteří od roku 2017 v Hranicích během letních měsíců pracovali v rámci mezinárodního sympozia Hraniceum.

Mezinárodní výtvarné sympozium – plenér malby s názvem Hraniceum 2020 bude probíhat od neděle 5. do soboty 11. července 2020 v areálu Staré střelnice v Sadech Československých legií v Hranicích.

Letošního setkání výtvarných umělců, představitelů abstraktní malby, kresby a sochařství, se zúčastní pět zástupců současné výtvarné tvorby z Polska, pět z České republiky – z toho tři z Hranic, dvě umělkyně ze Slovinska a jedna výtvarnice ze Slovenska. I přes ztížené podmínky vzhledem k probíhajícím protiepidemickým opatřením se organizátorům přihlásilo celkem třináct výtvarníků. Organizátorem je již tradičně výtvarník Radovan Langer.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Hraniceum 2020

Wellness Hotel AbácieNový Jičín (19.7 km)

Villa MemoriesZlín (30.7 km)

Rožnovské pivní lázněRožnov pod Radhoštěm (30.8 km)