Divadelní červen open-air 2020 - Královny

Divadelní červen open-air 2020 - Královny

Adresa:

Olomouc, 17. listopadu 7

Termín: 6.6.2020
Vstupné:

300 Kč

6červen pátek 19:00

Žánr: open-air festival činohra tragikomedie Olomouc Korunní pevnůstka


Jsme v tom spolu a spolu pro vás budeme znovu hrát, vzkazují Moravské divadlo Olomouc, Divadlo Tramtarie a Divadlo na cucky. Olomoucké soubory obnovují po vynucené pauze svou činnost, současně se rozhodly načas opustit stálé scény a hrát pro diváky pod širým nebem.

Akce s názvem Divadelní červen open-air nabídne více než dvě desítky představení, diváci se mohou těšit na komedie, pohádky i koncerty. To vše v atraktivním prostředí areálu Korunní pevnůstky.

Roman Vencl & Michaela Doleželová
Královny
Kde je humor, je i naděje

Lázeňský pokoj možná nevypadá jako vhodné místo pro komedii, ale opak je pravdou. Tři ženy, které se na něm sejdou, byly v nedávné době vystaveny zlomovým životním okamžikům a teď stojí před nelehkým úkolem – naučit se žít své nové životy. Kromě tohoto faktu však nemají společného vůbec nic. Každá z nich patří k jiné generaci, každá má svůj příběh a každá se musí vyrovnat s odlišnou životní situací. A je to právě humor, který drží člověka nad vodou v těch nejtěžších chvílích a pomáhá mu zdolávat i ty nejhorší překážky. Královny jsou tragikomedií plnou upřímného humoru, ze kterého občas mrazí v zádech.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Olomouc Akce v obci Olomouc

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Divadelní červen...

Restaurace ARIGONEOlomouc (327 metrů)

Theresian Hotel & SpaOlomouc (629 metrů)

Theatre HotelOlomouc (2.1 km)