The Backwards

The Backwards

Adresa:

Šumperk, Fialova 3

Termín: 12.10.2020

12říjen pondělí 19:00

Žánr: koncertyrock

Umělci: The Backwards


Vážené zákaznice, vážení zákazníci, Pořadatel, agentura Antonín Tichopádek, nás informoval o zrušení akce The Backwards World Beatles Show plánované na 12.10.2020 v Šumperku. Vstupné se vrací v místě zakoupení vstupenek. Požadavek na vrácení vstupného je třeba uplatnit nejpozději 31.10.2020.

Kapela THE BACKWARDS se ve svém vystoupení představí s novým projektem BEATLES – SOLO YEARS. Na koncertu zazní kromě největších hitů slavné kapely průřez nejznámější songy jednotlivých členů kapely Beatles, které vznikly po rozpadu legendárního bandu.

Strhující výlet do hudební minulosti plné nezapomenutelných hitů pro několik generací fanoušků Beatles čeká na všechny návštěvníky koncertů kapely The Backwards.

Úspěch bandu, který je bezesporu jedním z nejlepších Beatles revivalů na světě odstartovalo dvojnásobné vítězství na prestižním Beatlefestu v New Yorku v letech 1998 a 2003. Známými se stali také díky účinkování v hudebně – zábavných pořadech všech našich i slovenských televizí. Kromě mnoha turné po USA, pravidelného koncertování v Čechách a na Slovensku, kapela hrála také po celé Evropě, a dokonce i v africké Keni. Kapela koncertovala i v Liverpoolu ve slavném Cavern clubu, kolébce Beatles.

The Backwards nemají pouze dokonale vypracovaný zvuk, ale dbají také na image, stage look, souhru a produkci. Pro znalce a muzikanty je také nesmírně přitažlivý fakt, že kapela pro co nejvěrnější zvuk používá stejnou hudební aparaturu a modely hudebních nástrojů kvalitních značek jako Vox, Rickenbacker, Gretsch, Höfner, Ludwig atd.

Jeden z nejlepších Beatles revivalů na světě, košická kapela je dvounásobným vítězem Světového Beatlefestu v New Yorku (1998 a 2003), hrála ve 3 muzikálech o Beatles (Nová scéna Bratislava, Divadlo Spirála Praha a Národní...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Šumperk Akce v obci Šumperk

Podobné akce

4květen sobota 20:30

Mig 21 - Olomouc

, Tř. 17 listopadu 43 Koncert

8říjen úterý 19:00

Ubytování v okolí akce The Backwards

Wellness penzion U JirsákaŠumperk (1 636 metrů)

Wellness Hotel DianaVelké Losiny (8.5 km)

Villa AurelieVelké Losiny (8.6 km)