Divadlo Loudadlo Veselá pouť

Divadlo Loudadlo Veselá pouť

Termín: 27.10.2020

27říjen úterý 16:30

Žánr: divadlopro dětiloutkové


Vážené zákaznice, vážení zákazníci, Pořadatel, agentura Obec Hlubočky, nás informoval o zrušení akce Divadlo Loudadlo Veselá pouť plánované na pův. 23.3., následně 29.5.2020, 27.10.2020 v Hlubočkách u Olomouce. Vstupné se vrací v místě zakoupení vstupenek. Požadavek na vrácení vstupného je třeba uplatnit nejpozději 30.11.2020.

Dětské divadlo LOUDADLO s hrou Veselá pouť tvoří skupina zkušených herců spolupracujících s Českou televizí při natáčení pořadu Studio Kamarád. Zajímavostí unikátních loutkových revue jsou černo-divadelní scény a loutky v nadživotní velikosti, které uvádějí v úžas nejenom děti, ale i dospělé diváky.

Komické dialogy se střídají s písničkami a soutěžemi, kterých se děti samy účastní. Aktivně jsou však do děje zapojeni všichni diváci. Jednotlivá představení trvají cca 60 min. bez přestávky a jako hosté v nich vystoupí i známí kamarádi z televizní obrazovky Jů a Hele. Toto představení sklízí úspěchy nejen u dětí, ale i u dospělých diváků, což potvrzují pořadatelé z celé republiky.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Divadlo Loudadlo Veselá...

Theatre HotelOlomouc (8.4 km)

Restaurace ARIGONEOlomouc (10.4 km)

Theresian Hotel & SpaOlomouc (10.8 km)