Dymytry + Traktor: Monster Meeting - Olomouc

Dymytry + Traktor: Monster Meeting - Olomouc

Adresa:

Olomouc, 17. listopadu 7

Termín: 3.9.2021
Vstupné:

290 Kč - 590 Kč

3září pátek 16:30

Žánr: koncerty metal rock české show tour OlomoucMonster Meeting

Umělci: DymytryTraktor


V roce 2020 se projekt Monster Meeting stal největším a nejúspěšnějším turné, protože navzdory okolnostem proběhla většina plánovaných open air koncertů Traktor & Dymytry, jež sklidily velké ovace napříč fanoušky i médii. Ohlasy a hlavně energie tohoto jedinečného spojení na obě kapely zapůsobyly tak, že se rozhodli v něm pokračovat i v následujícím roce, nejen ve formě přeložených akcí. A tak se můžete i v roce 2021 těšit na devatenáct zastávek této velkolepé koncertní výpravy.

Ta kromě kontinuální tříhodinové show plné energických songů, vzájemných hostování, ohňů a speciálních efektů na unikátní scéně vyplněné led projekcí, nabídne spoustu dalších koncertních i nekoncertních překvapení. Mezi nimi najdete několik společných písní, vzájemných hostování a dalších prvků, které spontánně vznikly z této až nečekaně sehrané spolupráce.

Monster Meeting je akce, kterou si mnoho fanoušků jistě rádo zopakuje. Pokud patříte k těm, kteří neměli zatím tu možnost, rozhodně si tento výjimečný a doslova monstrózní projekt nenechte ujít.

informace o programu a aktuálních podmínkách pro vstup na koncert

Dymytry je česko-ruská metalová kapela z Prahy, která svůj styl nejčastěji označuje jako Psy-core. Skupina hraje od roku 2004. Její image je založená na predátorských maskách z dílny Národního divadla, na mohutných kytarových...
Počátek kapely Traktor můžeme datovat na jaro 2001, kdy se dali dohromady bývalí členové kapel Tarantula a Wizard, tzn. Standa Balko, Martin Kapek a Karel Ferda. Tohle trio zhruba po roce doplnili Pavel Balko ( dříve taky Tarantula ) a...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Olomouc Akce v obci Olomouc

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Dymytry + Traktor:...

Restaurace ARIGONEOlomouc (327 metrů)

Theresian Hotel & SpaOlomouc (629 metrů)

Theatre HotelOlomouc (2.1 km)