Aneta Langerová v Olomouci

Aneta Langerová v Olomouci

Adresa:

Olomouc, Tř. 17 listopadu 43

Termín: 23.9.2020
Vstupné:

550 Kč

23září středa 19:30

Žánr: koncertypop rock

Umělci: Aneta LangerováKorben Dallas


Když Aneta Langerová a členové skupiny Korben Dallas dávali v zimě název svému EP, nemohli ještě tušit, jaké získá nové významy. V té době vyjadřovalo EP zejména radost z toho, že jejich několikaletý hudební flirt vedl ke vzniku šesti písniček a ke společnému turné. Koncerty i vydání nahrávky bylo nakonec nutné kvůli koronaviru posunout, jejich čas přichází až nyní.

S Korben Dallas Aneta poprvé spolupracovala v roce 2015 na singlu Sen.

Vydání EP, které se pohybuje na pomezí popu, soulu a alternativypředcházelo vydání dvou singlů – písničku Rozhodnutia uvedli v lednu a skladbu Konečně o měsíc později. Již během koronavirové krize a uzavření hranic zveřejnili společně i klip Smej sa, který vznikl přímo při nahrávání písně v prešovském studiu Experientia.

O nahrávání, mix, i produkci se postaral kytarista Korben Dallas Ľuboslav Petruška.

Na EP hostuje zpěvačka a violoncellistka Dorota Barová, která dlouhodobě spolupracuje s Anetou Langerovou, a s členy Korben Dallas má společný projekt Tugriki.

Aneta Langerová je česká zpěvačka. V červnu 2004 zvítězila v prvním ročníku soutěže Česko hledá SuperStar a díky tomu vydala v září téhož roku album Spousta andělů. Vystudovala obchodní akademii v Praze. V letech 2005 a 2006...
Trio Korben Dallas hrají uhrančivou hudbu na pomezí rocku a alternativy s prvky bluegrassu či hiphopu. Za své debutové album byla kapela nominovaná na cenu kritiků mezi slovenskými Radio Head Awards.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Olomouc Akce v obci Olomouc

Podobné akce

19duben pátek 20:00

3květen pátek 20:30

Mig 21 - Olomouc

, Tř. 17 listopadu 43 Koncert

Ubytování v okolí akce Aneta Langerová v...

Restaurace ARIGONEOlomouc (560 metrů)

Theresian Hotel & SpaOlomouc (964 metrů)

Theatre HotelOlomouc (1 829 metrů)