Prostranství před šumperskou radnicí bude letos již po třetí hostit akci Vánoční Šumperk. Atmosféru na tržišti navodí především kulturní program, tradiční stánkový prodej i vánoční výzdoba. Děti se mohou opět těšit na Ježíškovu nebeskou kancelář a andělská křídla.Po oficiálním otevření trhů 3. prosince, které je již tradičně spojeno s rozsvícením stromu u radnice, se v následujícím adventním prostředí budete moci těšit na koncerty a vystoupení různých kapel a interpretů. Samotný kulturní program pak představí nejen oblíbené regionální kapely, ale nabídne rovněž vystoupení řady přespolních účinkujících. V

ůbec poprvé se na pódiu před radnicí představí i interpreti zahraničního původu. Na podiu budou také každý čtvrtek vystupovat děti z místních mateřských i základních škol a spolků, které se pochlubí svými vánočními besídkami.Vánoce u radnice potrvají do 26. prosince.

Provozní doba trhů bude od 11 do 21 hodin (pouze na Štědrý den do 14 hodin), v pátky, v den zahájení a na Mikuláše bude prodloužena do 22 hodin.

Co vás čeká za novinky

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vánoční městečko v...

Wellness penzion U JirsákaŠumperk (2.3 km)

Wellness Hotel DianaVelké Losiny (8.6 km)

Villa AurelieVelké Losiny (8.8 km)