Zpříjemněte si adventní čas tvořením v historické Oranžerii! Zažijte advent v historické Oranžerii. Navštivte zdarma prodejní výstavu s tvořivými dílnami zaměřenými na adventní dekorace v unikátním prostředí historické Oranžerie, situované v samotném srdci Smetanových sadů.

Těšte se na adventní dekorace, ručně vyráběné vánoční ozdoby, šperky, oblečení i stylové doplňky. Nakoupit můžete nejrůznější milé pozornosti, dárky i ozdoby, vše od českých tvůrců.

Zúčastněte se našich workshopů a vytvořte si adventní dekorace nebo dárek pro sebe a své blízké. A u toho všeho si povídejte, smějte se, odpočívejte, tvořte a vychutnávejte si dobrůtky od BEATA lunch & coffee, kde si pro vás připraví nejen vynikající kávu, tradiční svařák, ale i sladké dorty, slané quiche a spousty dalších nezapomenutelných dobrot.

Tvořivé dílny
Chcete si domů přinést vlastnoručně vyrobenou originální vánoční dekoraci? Pojďte do toho s floristkou Irenou Smutnou v její Tvořivé dílně. Nachystáme pro vás balíček potřebných ingrediencí. Veškeré pomůcky a nářadí zapůjčíme. Stačí tedy jen přijít s tvořivou náladou. :-)

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Advent v Oranžerii -...

Theresian Hotel & SpaOlomouc (425 metrů)

Restaurace ARIGONEOlomouc (975 metrů)

Theatre HotelOlomouc (3 km)