Setkání s Calixtem Suarezem, vyslancem indiánského kmene Arhuaco a Kogi

Adresa:

Olomouc, Křížkovského 511/8

Termín: 23.5.2019
Vstupné:

Základní vstupenka 290 Kč, Student/Senior 200 Kč

23květen čtvrtek 18:00

Žánr: ostatní akce


Dovolujeme si Vás pozvat na výjimečné setkání s Calixtem Suerezem - vyslancem indiánského kmene Arhuaco, potomků pradávné civilizace Tayrona ze Sierra Nevady. Narodil se vysoko v horách, v místech, kde stále ještě žijí pouze domorodí lidé. Calixto mnoho let jezdí po celém světě a předává poselství jeho prastaré kultury, od moudrých z jeho kmene a zároveň poznává a studuje "moderní" svět, různé kultury a tradice.

Spolupracuje také s mamos ze sousedních kmenů Kogi i Wiva. Přichází k nám z civilizace, kde lidé ještě nezapomněli kdo jsou a co je jejich posláním a funkcí na tomto světě. Calixto hovoří přímo k srdcím lidí. Dokáže oslovit toho, kdo je skryt někde hluboko uvnitř. Toho kdo je uvnitř a čeká na slova, která zaresonují s jeho duší, aby se mohl znovu spojit a vzpomenout si, na co jsme možná pro všechno to harampádí okolo a uvnitř nás, v našich hlavách a srdcích dávno zapomněli.

Na náš princip hodnot, jako lidské bytosti. Je zvyklý přednášet jak před mladou generací, tak před staršími lidmi či universitními profesory. Jeho záměrem je povzbudit lidi k osobní zodpovědnosti za šetrné a uctivé chování k přírodě a k jejím zdrojům. Jeho vizí je, že země je zdravá, voda je čistá, vítr je bez "virů" a lidské bytosti jsou v mezi sebou i sami se sebou. Podařilo se mu díky podpoře lidí z Evropy vykoupit již přes 1.000 hektarů půdy, aby indiáni z jeho kmene mohli v klidu žít, chránit svá posvátná území a spirituálně pracovat na podporu harmonie a rovnováhy a zachování života na této planetě.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Olomouc Akce v obci Olomouc

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Setkání s Calixtem...

Restaurace ARIGONEOlomouc (331 metrů)

Theresian Hotel & SpaOlomouc (819 metrů)

Theatre HotelOlomouc (2.1 km)