The ples - Olomouc

The ples - Olomouc

Adresa:

Olomouc, Jeremenkova 40B

Termín: 2.3.2019

2březen sobota 19:00

Žánr: ostatní akceples tanec hudba společenské akce


The Ples navazuje na karnevalové slavnosti inspirované Benátkami. Při těchto akcích je kladen důraz na pestrou výzdobu a masky, zábavu, dostatek jídla a pití. Prosíme tedy každého návštěvníka, aby si svoji masku (tzv. „škrabošku“) obstaral.

NEVŠEDNÍ ZÁBAVA
Během večera plného překvapení se můžete těšit na světovou premiéru nevšední moderátorské dvojice, uvítací atmosféru, poutavý a unikátní doprovodný program i půlnoční překvapení. Na každého návštěvníka čeká mimo jiné mnoho hodnotných dárků, které si odnese domů. V průběhu večera také proběhne speciální losování o hodnotné ceny.

K TANCI A POSLECHU
K tanci a poslechu zahraje velký jazzový a swingový Big Band Gustava Broma, smíšený komorní sbor Univerzity Palackého Ateneo a mladá úspěšná pop-rocková kapela Iconito ze Slovenska. To však není zdaleka vše, co pro vás máme přichystáno! Sledujte záložku Program a náš Facebook, ať vám neunikne žádný vystupující.

GASTRONOMICKÝ ZÁŽITEK
Během celého večera pro vás budou připraveny masopustní i karnevalové speciality, a k tomu perfektně hodící se drinky. Na své si přijdou i milovníci českého tekutého chlébu a vynikajícího vína, bez kterých se olomoucký ples neobejde.

Nezapomenutelný gastronomický zážitek je zcela zaručen! 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Olomouc Akce v obci Olomouc

Podobné akce