Vánoční jarmark - Vodní tvrz Jeseník

Vánoční jarmark - Vodní tvrz Jeseník

Adresa:

Jeseník, Zámecké náměstí

Termín: 6.12.2019 7.12.2019

6pro - 7pro celý den

Žánr: ostatní akceVánoce folklor jarmark řemesla rodina děti dílničky živý betlém zvířata hudba


Už podesáté se Vodní tvrz a přilehlé Zámecké náměstí rozezvučí vánočními tóny při příležitosti Vánočního jarmarku. Ten pro Vás připravili jako minulý rok Vlastivědné muzeum Jesenicka, Městská kulturní zařízení Jeseník a Šermířský spolek Jeseník.

Vánoční jarmark se uskuteční ve dnech 6. a 7. prosince, přičemž v pátek se bude konat od 16:00 do 22:00 a v sobotu od 11:00 do 17:00. Těšit se můžete na tradiční doprovodné akce, kdy kromě stánkařů nabízejících rozličný sortiment budete moci potkat kováře, rezbáře, slévače a mnohé další mistry středověkých cechů.

Hudební doprovod bude rovněž bohatý, vystoupí kapely místní i daleké - namátkou osvědčená Weytora, Calata, dále Florian, naši senioři z Jesenu či hudebník tisíce a jednoho stylu Ondra Kozák a další.

V obou dnech pro návštěvníky bude připraveno vystoupení z dalekého Betléma (samozřejmě s živými zvířátky) a komu by snad byla zima, může navštívit vánoční výstavu s betlémy v galerii Vodní tvrze. A ve Vodní tvrzi budou jako už tradičně připraveny také workshopy a dílničky i pro ty nejmenší.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vánoční jarmark -...

Ubytování Na StezceČerná Voda (8.1 km)

Televizní vysílač PradědPraděd (16.5 km)

Sporthotel Kurzovní pod PradědemPraděd (17.2 km)