Po čtyřech letech se na trhy opět vrací kluziště. Tentokrát je najdete spolu s vyhlídkovým kolem a stánky s občerstvením na tržnici. Kromě bezplatného bruslení pro školy a veřejnost chystáme na ledě také řadu akcí. Druhou novinkou je punčová stezka - malý průvodce po oblíbených vánočních nápojích v rámci obou náměstí i tržnice.

Návštěvníci nepřijdou o tradiční rozsvícení vánočního stromu, Mikulášskou nadílku, v provozu bude Ježíškova pošta a dílničky pro děti.

Tradiční stánky (130 prodejců) nabídnou inspiraci na vánoční dárky i oblíbené občerstvení. Nebude chybět keramika, adventní věnce, vánoční ozdoby a dekorace, kovářské, textilní či dřevěné výrobky, včelí produkty, zimní doplňky a řada dalších. Po nákupech přijdou vhod vyhlášené olomoucké punče v mnoha variacích, uzeniny, grilovaná masa, klobásy nebo sýry, orientální speciality, makrely na dřevěném uhlí, slovenské halušky nebo čerstvé trdelníky.

VÍCE INFORMACÍ A PODROBNÝ BOHATÝ PROGRAM ZDE

Dnes již legendární kapela Poutníci hrající bluegrass a country si svojí premiéru na hudební scéně odbyla na začátku prosince roku 1970 v Country klubu v Maloměřicích. Již od prvních koncertů a hudebních přehlídek se skupina...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vánoční trhy 2023 v...

Restaurace ARIGONEOlomouc (265 metrů)

Theresian Hotel & SpaOlomouc (302 metrů)

Theatre HotelOlomouc (2.6 km)