Fashion days - Olympia Olomouc

Adresa:

Olomouc, Olomoucká 1715/90

Termín: 6.10.2018 7.10.2018
Vstupné:

zdarma

6říj - 7říj celý den

Žánr: ostatní akcemóda zdarma show


Přijďte si k nám užít dva víkendy plné módních tipů, triků a podzimní inspirace.
Program bude probíhat vždy od 14:00 do 18:00 - oběma víkendy nás provede moderátor Roman Pachta, skvělý stylista Ivan Šablatúra a báječná vizážistka Eva Morávková!

Sport & leisure víkend
6. 10. - 7. 10. 2018​

Tento víkend nám poodhalí trendy ze světa sportu.
Kromě toho, že si zadarmo můžete nechat poradit od stylisty, naše vizážistka Vás ještě krásně nalíčí! Celý program navíc doprovodí různá vystoupení - slackine, hula hoop a acroyoga. Na své si přijdou i děti - v pasážích pro ně bude přichystané malování na obličej a lekce akrobacie s Cirkus LeVitare.
V neděli 7. 10. nás navíc navštíví i youtuberka ​​Lucie Minářová - Crossfit & Weightlifting, která nám prozradí, jak na fitness a zdravý životní styl a kde najít motivaci.

Fashion & beauty víkend
13. 10. - 14. 10. 2018​

O víkendu 13. - 14. 10., kdy se zaměříme na nové podzimní a zimní kolekce, na Vás bude opět čekat náš stylista a vizážistka a budete tak mít příležitost zažít "proměnu" na vlastní kůži.
Nebude chybět ani youtuberka Mesha či blogerka Natálie Kotková/The Nattiness! Obě dámy nám v sobotu 13. 10. řeknou více k tématům krása, životní styl, cestování a sociální sítě.

V neděli 14. 10. probereme navíc i společenské outfity a svůj názor nám řekne i blogerka Dom by Dom a známý youtuber Dominik Port!

Tak si to hezky zapište do diáře a o víkendu dorazte do Olympie Olomouc!​

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Olomouc Akce v obci Olomouc

Podobné akce