Šantíkovy neděle - Galerie Šantovka Olomouc

Šantíkovy neděle - Galerie Šantovka Olomouc

Adresa:

Olomouc, Polská 1/1

Termín: 1.9.2018

Žánr: divadlokino děti rodina dílničky


Neděle v Šantovce patří dětem!
Chodíte rádi do divadla, kina nebo chcete děti naučit něco tvořivého? Využijte již tradičních dětských nedělí v Šantovce a navštivte Šantíkovo tvoření, divadlo či kino za zvýhodněnou cenu.

Šantíkovo tvoření

Každou neděli od 14.00 hodin probíhá v Šantovce tvořivá dílnička, kde děti mohou pustit uzdu své fantazii a společně se Šantíkem, maskotem centra, a výtvarnicemi zažijí spoustu legrace. Tvoření je propojeno s programem divadla i kina tak, aby děti mohly shlédnout film před dílničkou nebo naopak jít na divadelní představení po dílničce. Dílna je také vždy zaměřena k tématům daného období, například v lednu jsme dělali přáníčka do nového roku, v únoru jsme vyráběli masky na karneval a další.

Dílničky se konají před prodejnou H&M v přízemí a je pro všechny děti ZDARMA.

Divadlo pro děti

Divadlo na Šantovce nabízí pestrý program pro děti. Nedělní pohádková představení patří dětem a po skončení máme pro naše nejmenší připravené doprovodné dílničky – ať už hudební, divadelní, kouzelnické či kuchařské, pokaždé jsou jiné. Dále můžete získávat za jednotlivá představení razítka, díky kterým získáte vstupenku na desátou pohádku zdarma.
Přesný program pohádek najdete na webu Divadla: www.divadlonasantovce.cz/program/

Kino pro děti

Kino každý týden pořádá od 14.00 hodin tzv. Pohádkové neděle, kde mají malí diváci vstup na projekci za zvýhodněnou cenu, obdrží malý dárek a mohou se těšit na bohatou tombolu o pohádkové ceny. U vybraných titulů se děti mohou těšit i na „živé“ maskoty z pohádek.
Přesný program kina najdete na: olomouc.premierecinemas.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Olomouc Akce v obci Olomouc

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Šantíkovy neděle -...

Theresian Hotel & SpaOlomouc (760 metrů)

Restaurace ARIGONEOlomouc (934 metrů)

Theatre HotelOlomouc (2.1 km)