Láďa Kerndl s orchestrem

Láďa Kerndl s orchestrem

Adresa:

Litovel, Náměstí Přemysla Otakara 753

Termín: 19.9.2018
Vstupné:

od 200 Kč, na místě příplatek 50 Kč

19září středa 19:00

Žánr: koncerty


Vladimír (Láďa) Kerndl se narodil 16. května 1945 v Brně. Vyučil se nástrojařem, vystudoval strojní průmyslovou školu a následně hudební školu – obor klavír. Od 7 let hrál na housle, kytaru, klavír a skončil jako hudebník a zpěvák. Téměř 24 let působil v zahraničí a na zaoceánských lodích, jako bubeník, kytarista, ale především jako zpěvák. Neustále poslouchal jazz a swing. Tato hudba se mu stala vlastní a zůstal u ní dodnes.

Koncertuje po celé republice na svých vystoupeních a jazzových festivalech, ale i v zahraničí. V roce 2002 absolvoval koncertní turné po Evropě s klarinetistou Joe Muraneyi (USA), což je poslední žijící člen orchestru Louise Armstronga. Slyšet tohoto jedinečného hudebníka můžete 19. září v 19 hodin ve Velkém sále Záložny, koncet se ponese v rytmu světových evergreenů, filmových, jazzových, bluesových a swingových melodií.

Zazní skladby jako MY WAY, STRANGERS IN THE NIGHT, WHAT A WONDERFUL WORLD SWAY, IT S IMPOSSIBILE, I VE GOT YOU UNDER MY SKIN, HEY WONT YOU PLAY, CHICAGO, BUONA SERRA, BESAME MUCHO, GEORGIA a další. Vstupné v předprodeji od 200 Kč. Vstupenky si můžete zakoupit v TIC při MK Litovel (budova Záložny) na nám. Př. Otakra 762.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Olomoucký kraj Akce v obci Litovel

Podobné akce

4květen sobota 20:30

Mig 21 - Olomouc

, Tř. 17 listopadu 43 Koncert

8říjen úterý 19:00

Ubytování v okolí akce Láďa Kerndl s...

Selský DvůrŠtěpánov (12.2 km)

Restaurace ARIGONEOlomouc (17.5 km)

Theresian Hotel & SpaOlomouc (17.5 km)