Cyklobus Bečva a Cyklobus Bouzov

Cyklobus Bečva a Cyklobus Bouzov

Adresa:

Přerov, Tovární

Termín: 30.6.2018 26.8.2018

30čer - 26srp celý den

Žánr: ostatní akcesport akce v přírodě


Cyklobus, který provozuje společnost Arriva Morava, vyjede z Přerova v sezóně 2018 poprvé na svou trasu v sobotu 30. června. Cyklobus bude jezdit každou sobotu, neděli a státní svátky až do 26. srpna – a to střídavě na dvou trasách.  

Prázdninová cyklo-linka zavítá v letošním roce poprvé kromě tradiční trasy Přerov - Lipník - Valašské Meziříčí - Rožnov pod Radhoštěm - Horní Bečva - Bílá, Bumbálka také do Litovelského Pomoraví a na hrad Bouzov. Cyklobus vyjíždí na obě trasy z přerovského autobusového nádraží vždy v 7.30 a z Lipníku nad Bečvou pak v 7.55. Cyklobus můžete využít také na zpáteční cestu, z Bumbálky vyjíždí v 16.00 hodin, z Bouzova odjíždí zpět do Přerova v 15 hodin.

Do Beskyd bude linka (Cyklobus Bečva) jezdit v průběhu července a srpna vždy v sobotu, do Litovle a na Bouzov (Cyklobus Bouzov) v neděli a státní svátky.

Nová trasa nabízí větší využití i pěším turistům, kteří mohou navštívit malebný hrad Bouzov nebo nedaleké Javoříčské jeskyně a zpět se opět vrátit cyklobusem. Pro méně zdatné cyklisty je jako vždy zajištěna možnost vystoupit na některé z bližších zastávek nebo cyklobus využít i pro cestu zpět.

Kapacita přívěsu je 30 kol, proto doporučujeme včasnou rezervaci, a to pomocí rezervačního systému jizdenky.arriva.cz nebo na autobusovém nádraží v Přerově. 
Zdroj: https://www.prerov.eu/cs/magistrat/rozvoj-mesta/cyklisticka-doprava/cyklobus/

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Přerov Akce v obci Přerov

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Cyklobus Bečva a...

Theatre HotelOlomouc (20 km)

Theresian Hotel & SpaOlomouc (21.8 km)

Restaurace ARIGONEOlomouc (21.9 km)