Světáci

Termín: 15.8.2018
Vstupné:

320

15srpen středa 19:00

Žánr: divadlokomedie


Zámecký park v Čechách pod Kosířem i v letošním roce čeká série open air akcí! Jednou z nich je proslulá filmová hudební komedie Zdeňka Podskalského a Vratislava Blažka ve hvězdně obsazené divadelní úpravě a v režii Lumíra Olšovského. Parta tří fasádníků od Velhartic pracuje v Praze, v tom zářivém, velikém hlavním městě plném lákadel, zábavy a bujarého nočního života. Po dramatickém zážitku v grilbaru Diplomat, kde způsobí požár, se rozhodnou vzdělat v oblasti společenského chování.

Doufají, že si napříště v takovém „lepším podniku“ zaslouží, jako opravdoví světáci, společnost dam na úrovni. Odevzdají se do rukou zkušeného vychovatele, emeritního profesora tance a společenské výchovy. Kdo mohl tušit, že nakonec natrefí na trojici podobně „dobře vyškolených“ lehkých dam? Hrají: Gustav - Viktor Limr / Lumír Olšovský / Filip Tomsa Tonda - Dalibor Gondík / Zbyšek Pantůček Honza - Aleš Háma / Martin Zounar / Martin Sobotka Božka - Vlasta Žehrová / Olga "Háta" Želenská Zuzana - Monika Absolonová / Ivana Andrlová Marcela - Mahulena Bočanová / Adéla Gondíková Profesor - Jan Přeučil a další Autoři: Vratislav Blažek / Zdeněk Podskalský / Evžen Illín / Vlastimil Hála Režie: Lumír Olšovský

Produkce: Divadelní společnost Háta Vstupenky si můžete zakoupit v předprodeji v Informačním centru v Olomouci, v cestovní kanceláři FTL Prostějov, na pokladně Vlastivědného muzea, v zámku Čechy pod Kosířem, v kanceláři ARKS Plus s. r. o. Dále pak na www.arks-plus.cz , www.arks-vstupenky.cz a na portále Ticket Pro. Divadelní představení se koná v produkci agentury ARKS Plus, s. r. o. a ve spolupráci s Vlastivědným muzeem Olomouc, Olomouckým krajem a partnery.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Světáci

Theresian Hotel & SpaOlomouc (16 km)

Restaurace ARIGONEOlomouc (16.5 km)

Theatre HotelOlomouc (18.5 km)