Blues Alive 2020 - Šumperk

Blues Alive 2020 - Šumperk

Adresa:

Šumperk, Fialova 3

Termín: 12.11.2020 14.11.2020

12lis - 14lis celý den

Žánr: festivalyblues hudba koncerty


Letošní ročník mezinárodního festivalu Blues Alive, který se měl konat od 12. do 14. listopadu v Šumperku, je bohužel z důvodu koronavirových opatření a celkové epidemické situace zrušen.

“Je nám to moc líto, dlouho jsme doufali, že letošní - opět vyprodaný - ročník uspořádáme. Vymysleli jsme i novou podobu, která by festival za restrikcí platných v září umožnila. Bohužel se ale situace s pandemií zhoršuje a vládní opatření se neustále zpřísňují. I když jsme plánovali veškerá možná hygienická opatření, cítíme, že by bylo nezodpovědné nyní hazardovat se zdravím návštěvníků, účinkujících i technického personálu. Zároveň nám nejistota ohledně délky současného zákazu kulturních akcí neumožňuje festival připravit tak, aby splňoval naše přísná kritéria,” vysvětluje ředitel Blues Alive Vladimír Rybička.

25. ročník Blues Alive tedy proběhne od 11. do 13. listopadu 2021. “Těšíme se, že naše výročí s fanoušky oslavíme o to více příští rok. Zároveň jim děkujeme za veškerou podporu i zájem o vstupenky. Zaplacené vstupné v plné výši dostanou návštěvníci zpět,” dodává Vladimír Rybička.

Důležité upozornění: letošní vstupenky na příští rok nebudou platit, je nutné je vrátit.

Postup vracení vstupenek dle způsobu zakoupení:
Síť GoOut: V případě zakoupení vstupenky skrze prodejní síť GoOut vám bude vstupné vráceno automaticky a není třeba o vrácení žádat. Pokud jste zakoupili platební kartou, vstupné vám bude vráceno na bankovní účet. V případě zakoupení v kamenné prodejně je nutné dojít pro vrácení vstupného do příslušné prodejny.

Pokladna Domu kultury Šumperk: Vstupenky zakoupené na pokladně Domu kultury Šumperk je nutné vracet na tomto místě.

Blues Alive je největší mezinárodní festival svého žánru ve střední Evropě. Za 25 let své existence se propracoval k pozici světově uznávané přehlídky, respektované i v kolébce bluesové hudby, Spojených státech amerických. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Šumperk Akce v obci Šumperk

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Blues Alive 2020 -...

Wellness penzion U JirsákaŠumperk (1 636 metrů)

Wellness Hotel DianaVelké Losiny (8.5 km)

Villa AurelieVelké Losiny (8.6 km)