Dětský den na zámku Kunín

Dětský den na zámku Kunín

Adresa:

Kunín, Kunín 1

Termín: 2.6.2019
Vstupné:

děti do 15 let zdarma, dospělí 110,- Kč, studenti, senioři 70,- Kč

2červen neděle 13:00

Žánr: ostatní akceden dětí historie netradiční prohlídky rodina historie zdarma


Neděle 2. června 2019 od 13.00 do 16.00 hodin
Po roce zve hraběnka Marie Walburga opět děti na zámek do Kunína, aby s nimi oslavila Mezinárodní den dětí. Čekají na vás prohlídky komnat s dětskými průvodci a přijme vás také samotná hraběnka Walburga. Děti mají po celý den vstupenku do zámeckých pokojů zdarma !

Čas prohlídek: 13.00, 13.30, 14.00, 14.30, 15.00 hodin. Mimo takto stanovené časy se v tento den konají rovněž klasické prohlídky pokojů se zámeckými průvodci: 09.00, 10.00, 11.00, 12.00 a 16.00 hodin.

 

Na prohlídky zámku s dětskými průvodci doporučujeme rezervace předem na adrese: kunin@muzeumnj.cz nebo na tel. 556 749 420. Rezervované vstupenky je nutné vyzvednout nejpozději 30 minut před konáním příslušné prohlídky.. 

Oblíbené netradiční kostýmované prohlídky pokojů s dětskými průvodci, kteří tentokráte vystřídají dospělé průvodce a přijetí samotnou hraběnkou Walburgou.

Vstupné: děti do 15 let zdarma, dospělí 110,- Kč, studenti, senioři 70,- Kč. 

Unikátní možnost oslavit Mezinárodní den dětí budou mít po roce opět všechny děti, které zamíří na zámek do Kunína. Hraběnka Walburga zve na svůj zámek všechny malé děti. Na zámku totiž založila jednu z nejlepších škol své doby, pečovala o talentované děti a vychovávala dokonce malého Františka Palackého.

Dospělé průvodce na zámku v tento den vystřídají malé děti a provedou své vrstevníky zámkem. Prozradí i velice dlouhé jméno paní hraběnky, které běžně neřekl nikdo jinak než "naše dobrá hraběnka." Děti paní hraběnku také potkají na zámku a s ní rovněž malého Františka Palackého...

Pro děti a jejich rodiče bude na zámku připraven oblíbený historický fotoateliér, ve kterém se mohou vyfofotografovat v historických kostýmech na památku, návštěva Pohádkového království a spousty soutěží a her...

Dětské prohlídky zámku v Kuníně jsou mezi českými a moravskými zámky naprosto ojedinělé. Děti mají v tento den vstup tradičně zdarma a když vymalují a přinesou obrázek s hraběnkou Walburgou a čápem Viktorem dostanou malý dárek.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra v Ostravě Akce v obci Kunín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Dětský den na zámku...

Wellness Hotel AbácieNový Jičín (5.9 km)

Restaurace a penzion U VeteránaFrenštát pod Radhoštěm (19.7 km)

Wellness resort EnergeticRožnov pod Radhoštěm (22.4 km)