Konopex Ostrava 2018

Konopex Ostrava 2018

Adresa:

Ostrava, Vítkovická 3365

Termín: 20.4.2018 22.4.2018
Vstupné:

150

20dub - 22dub celý den

Žánr: ostatní akce


Hlavním cílem veletrhu je informovat širokou veřejnost o rostlině konopí, o jejím mnohostranném využití, prospěšnosti a obrovském potenciálu pro budoucnost. Bohatý třídenní program zahrnuje nejen veletrh, ale také přednášky, workshopy, besedy, soutěže i zábavu. Užijte si krásný víkend a navštivte jedinečnou kulturní, vzdělávací a prodejní akci v unikátních industriálních prostorech Dolních Vítkovic v Ostravě.

Tuzemští i zahraniční vystavovatelé představí své produkty, technologie i služby a seznámí vás s novinkami ve využití konopí. Prodejní a výstavní expozice budou věnované pěstování a zpracování konopí (semena, substráty, hnojiva, hydroponie, aeroponie, zahradní technika, pomůcky) i finálním konopným produktům a doplňkovému zboží (masti, textilie, potraviny).

Představí se také různé organizace a spolky, které se konopím zabývají. Praktické zkušenosti získáte na workshopech míchání konopného betonu, sázení a řízkování bylin, výrobě konopných mastí, krémů a tinktur. Připraveny jsou také soutěže o hodnotné ceny a další doprovodný program.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Konopex Ostrava 2018

Zámek ZábřehOstrava (3.1 km)

STING ApartmentsHavířov (10.9 km)

Zámeček Petrovice Karviná (21.6 km)