Velikonoční městečko 2024

Velikonoční městečko 2024

Adresa:

Frýdek Místek, Náměstí Svobody

Termín: 28.3.2024 (čtvrtek) 30.3.2024
Vstupné:

zdarma

28bře - 30bře celý den

Žánr: ostatní akceVelikonoce trhy folklor jarmark řemesla rodina hudba děti zdarma

Umělci: Lucia ŠoralováFleret


Jaro je přívalem nové energie, inspirace, motivace k tomu nejlepšímu. Přijďme ho společně přivítat do Velikonočního městečka na náměstí Svobody v Místku. Třídenní oslavy přinesou bohatý program pro děti i dospělé plný živé hudby, divadelních vystoupení i stánků s řemeslnými výrobky a občerstvením.

Čtvrteční program rozzáří charismatická Lucia Šoralová spolu s jednou z nejoriginálnějších folkových skupin v projektu Nerez & Lucia. Jejich koncerty obsahují novinky, ale i největší hity původní skupiny Nerez, osudové písně Tisíc dnů mezi námi, Kočky či Já s tebou žít nebudu. Dalším milým hostem akce bude i legenda české hudební scény, folkrocková kapela Fleret, která v minulosti spolupracovala s Vlastou Redlem a později také s Jarmilou Šulákovou. Součástí programu bude cimbálová muzika, folkové kapely, chybět nebudou ani zpívané pašije spojující oblíbené svátky jara s křesťanskou tradicí.

Pro nejmenší účastníky jsou připraveny výtvarné dílničky, divadelní představení, písničkové pásmo, interaktivní a další program. Náměstí opět ožije lidmi, vůněmi, zvuky, zaplní jej trhy s řemeslnými výrobky a nejrůznějšími dobrotami místní gastronomie. „Na své si jistě přijdou nadšenci z řad kutilů a zahrádkářů, kteří zde najdou sortiment nejen rukodělného zboží,“ představuje doprovodný program Linda Hartenbergerová z Kultura F≈M. Na akci je vstup zdarma. Velikonoční městečko pořádá statutární město Frýdek-Místek prostřednictvím Kultura F≈M.

Program na pódiu 28. 3. – 30. 3. 2024 na náměstí Svobody

Kulturní centra v Ostravě Akce v obci Frýdek Místek

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Velikonoční městečko...

Rekreační středisko BudoucnostFrýdlant nad Ostravicí (11.2 km)

STING ApartmentsHavířov (13.6 km)

Zámek ZábřehOstrava (16.4 km)