Nahlédněte za závoj tajemství tajných mystických řádů s Pavlem Zieglerem

Nahlédněte za závoj tajemství tajných mystických řádů s Pavlem Zieglerem

Adresa:

Ostrava, Smetanovo nám. 8

Termín: 7.3.2018
Vstupné:

0

7březen středa 16:00

Žánr: ostatní akce


Pavel Ziegler, zasvěcenec, mystik, rytíř Řádu sv. Jana z Jeruzaléma, svobodný zednář a rosekrucián. Dříve velmi úspěšný obchodník s drahými kovy, který prožil vlastní smrt a znovuzrození. Nyní probuzený poutník bytím, který svými knihami umožňuje nahlédnout za závoj tajemství zahalující tajné mystické řády a spolky všem těm, kteří jsou připraveni. Kniha Pavel Ziegler – Vypravěč je archivem různorodých otázek položených v rozhovorech a odpovědí pro časopisy v České a Slovenské republice.

Autor odpovídá jednotlivým redaktorům na velké množství témat. V knize zaznívá pestrá škála tónů, které mohou rozechvět skrytě navázané struny čtenáře. Uslyší-li čtenář jedinečný tón, rozezní se přímo nebeská melodie v celém stvoření. V knize Pavel Ziegler – Vypravěč odehrává se nejeden příběh, který ve vědomí čtenáře může vysvitnout jako maják pro další cestu. Plány jsou již nakresleny, je jen na čtenáři, jak se v plánech vyzná. Některé obrazce nebudou ihned zřejmé, je třeba koloběhu, aby se odkryla geometrie stvořeného. Autor v knize Pavel Ziegler – Vypravěč mimo jiné popisuje plány Zimního slunovratu, Vánoc, Velikonoc i cyklistického areálu při jízdě životem. Nic není skryto, aby nemohlo být odhaleno.

Je úkolem autorovým osvětlovat tajemství. Nakolik se mu osvětlování v knize Pavel Ziegler – Vypravěč podařilo, zváží čtenář sám, neb každé oko si nejprve musí na světlo přivyknout. V knize jsou mysteria pohádek, příběhů i systémů vystavena doslova na jevišti pro oko diváka. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Nahlédněte za závoj...

Zámek ZábřehOstrava (4.5 km)

STING ApartmentsHavířov (10.8 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.3 km)