Tábor Pán prstenů: Návrat krále

Tábor Pán prstenů: Návrat krále

Adresa:

Ostravice, Ostravice 906

Termín: 4.8.2018 11.8.2018

4srp - 11srp celý den

Žánr: ostatní akce


Nabízíme Vám již XIV. ročník letního tábora v malebné oblasti Beskyd, u obce Ostravice. Zahájení pobytu je v sobotu 4.8. 2018 obědem, ukončení pak v sobotu 11.8. 2018 snídaní. Po celou dobu pobytu bude běžet táborová hra na motivy knihy a filmu PÁN PRSTENŮ: NÁVRAT KRÁLE.

UBYTOVÁNÍ: Chata Svoboda, 739 14 Ostravice 906, 2 - 4 lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením (koupelna + WC), velká jídelna, 3 klubovny, herna na stolní tenis, víceúčelové antukové hřiště, ohniště, ruské kuželky, šipky, fotbálek, kulečník. Akce probíhá v rekreačním středisku vyhrazeném výlučně pro pobyt dětí našeho tábora.

U dětí je vždy stálý dozor oddílových vedoucích a instruktorů. Naši vedoucí mají dlouholeté zkušenosti v organizaci dětských aktivit a práci s dětmi, po celou dobu pobytu je přítomen zdravotník.

STRAVA: 5x denně pestrá, vyvážená a chutná strava s možností přídavků, pitný režim po celý den.

CENA: 3.600,- Kč za dítě, Vážíme si Vaší přízně, a proto jsme pro děti, které s námi již byly na táboře v loňském roce, příp. se loni zúčastnily našich víkendových pobytů, připravili slevu ve výši 100 Kč, tj. 3.500,- Kč za dítě s nárokem na slevu. Tento bonus platí také v případě přihlášení více sourozenců na stejný tábor pro každé z dětí. Slevy se nesčítají.

V ceně pobytu je zahrnuto: doprava autobusem na tábor a zpět, příprava a zajištění programové náplně pobytu, strava a ubytování, náklady na dozor vedoucích a zdravotníka, věcné odměny pro výherce soutěží, veškerý materiál pro rukodělné činnosti a hry, projížďky na huculských koních (v případě příznivého počasí), nízké překážky v lanovém centru, výlety, správa táborového webu.

DOPRAVA: Doprava je zajištěna po trase Fulnek náměstí – Klimkovice městský úřad – Ostrava Poruba Tesco – Ostravice chata Svoboda a zpět objednaným autobusem. Nástupní místo Fulnek a Klimkovice bude zajištěno vždy pouze v případě, že z něj pojede alespoň 10 dětí (po uzávěrce přihlášek budete včas vyrozuměni, jak to vypadá a odkud se jede). Místa srazu účastníků a přesná doba ranního odjezdu a poledního návratu budou upřesněny mailem všem přihlášeným do 30.6.2018.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra v Ostravě Akce v obci Ostravice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Tábor Pán prstenů:...

Rekreační středisko BudoucnostFrýdlant nad Ostravicí (4.1 km)

Restaurace a penzion U VeteránaFrenštát pod Radhoštěm (13.4 km)

Relax Hotel ValaškaHorní Bečva (15.4 km)