Máša a medvěd na ledě

Máša a medvěd na ledě

Adresa:

Ostrava, Ruská 3077/135

Termín: 21.10.2018

21říjen neděle 13:30

Žánr: divadlo


Roztomilou Mášu a medvěda ze známé animované pohádky znají děti už skoro na celém světě! Po úspěšném světovém turné naší lední show, která vznikla na motivy známé ruské pohádky, se opět vrátíme do České republiky!

Všichni, kteří jste dosud neměli možnost zažít veselá dobrodružství s Mášou, medvědem a jejich kamarády, se už nyní můžete těšit na podzimní představení v Ostravě a Brně v roce 2018. A turné v České republice pak završí předvánoční představení v Praze! Show Máša a medvěd na ledě je ve slovenské produkci a s velkým úspěchem se představila divákům v rámci turné již v několika městech na Slovensku a v České republice. To byl hlavní důvod, proč jsme se rozhodli v roce 2017 překročit hranice domácí země a vyrazit na celosvětové turné. Pozitivní zázemí a ohlasy, které byly pro nás hodně podnětné a kterých si nesmírně vážíme, rozhodly, že znovu přineseme radost dětem do České republiky!

Show, kterou budete moct zažít už na podzim roku 2018, je mimořádně oblíbená nejen kvůli kouskům nezbednice Máši, ale především díky autentickým zážitkům, které nabízí a které si každý divák ze show odnáší. Celý příběh je totiž zpracovaný velice precizně a do posledních detailů. Spojuje divadlo, hudební umění a krasobruslení. Veselá a chytlavá hudba spolu s krásnými uměleckými výkony vás vtáhnou do pohádkového děje a  vy se tak stanete jeho součástí.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Máša a medvěd na ledě

Zámek ZábřehOstrava (635 metrů)

STING ApartmentsHavířov (12.6 km)

Zámeček Petrovice Karviná (24.3 km)