Vánoční rockový koncert Hladnov Rock Choir

Adresa:

Ostrava, Veleslavínova 3183/2

Termín: 20.12.2017
Vstupné:

100 Kč

20prosinec středa 18:00

Žánr: koncerty


Rockový sbor Hladnov Rock Choir Vás zve na Vánoční rockový koncert. Koncert je jak pro ty, kteří se chtějí naladit na vánoční notu, tak pro pravé milovníky rockové muziky.  Posluchači se mohou těšit na hity kapel Queen, The Who nebo třeba U2. Zazní i rockově upravené koledy pro náročné posluchače. Hladnov Rock Choir doprovodí kapela, která je součástí sboru a smyčcový kvartet Laetitia. Pro skvělou atmosféru bude na místě k dostání vánoční svařené víno.

Hladnov Rock Choir je alternativní rockový sbor složený z mladých nadšenců. Vystupuje od roku 2014 pod taktovkou Miroslava Hlavačky, který aranžuje většinu písní. Rockové písně, kterým se sbor věnuje, jsou upraveny pro pět hlasů, rockovou kapelu a smyčcový kvartet.

Jen za letošní rok sbor nahrál píseň a natočil videoklip hitu kapely Queen - Bohemian Rhapsody, spolupracoval s Českou Televizí na tvorbě písní pro nový televizní pořad, uspořádal koncert Sbory rockově i jinak, na který byly přizvány další dva sbory, a zaplnil tak Evangelický Kristův kostel v Ostravě. Na závěr minulé sezóny vystoupil na největší stage Festivalu v ulicích.

Vstupenky budou ke koupi na místě i v předprodeji v kavárně Ostravanka Coffee Shop na ulici Milíčova 2 v centru Ostravy. Cena vstupenky je 100 Kč.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

11květen sobota 19:30

14prosinec sobota 19:30

7květen úterý 20:00

16květen čtvrtek 19:00

Ubytování v okolí akce Vánoční rockový...

Zámek ZábřehOstrava (4.8 km)

STING ApartmentsHavířov (11.5 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.3 km)