Advent plný křídlení

Advent plný křídlení

Adresa:

Ostrava, Ruská 293

Termín: 7.12.2017
Vstupné:

dobrovolné

7prosinec čtvrtek 15:00

Žánr: festivalelektro


Advent plný KŘÍDLENÍ přilétá … aby Gong ve čtvrtek 7.12. navštívila spousta dobrých duší, které podpoří 47 místních neziskovek a užijí si na tomto výjimečném festivalu dobročinnosti pravý smysl Adventu!

Co vás na XII. ročníku jedinečného festivalu v Gongu čeká? Letos nově od 9:00 organizujeme zážitkové workshopy s besedou na téma "Jak porozumět autismu, myšlení a chování lidí s poruchou autistického spektra, ale nejen..."

Od 15:00 hodin nakoupíte v přízemí originální vánoční dárky, které potěší nejen obdarované. Nahoře se bude tvořit dobro a dít zázraky v dílnách pro smysluplnou zábavu dětí i všech dospělých. Kreativní náladou Vás okouzlí profesionální designérky i překvapí naši partneři. Připraven bude křídlící fotokoutek s rekvizitami, dětský hrací koutek, ale i rallye jízda na zdravotních vozících. Odpočinková zóna nabídne poslech na vlnách Českého rozhlasu a domácí občerstvení z kuchyně neziskových organizací, ale i dobropivo od Koníčka. V elektronické aukci a později na pódiu ve veřejné dražbě můžete vybojovat vyjímečná díla a předměty.

V 17:30 venku rozsvítíme Vánoční strom a za doprovodu koled zahájíme Advent v celých Dolních Vítkovicích. Od 18:00 hodin v malém sále 1NP proběhne hlavní program. Zkoledujeme se v celorepublikovém projektu s herci v čele s Petrem Vaňkem.

Vystoupí originálně a srdečně naše hvězdy - klienti neziskovek! Jako milý host se přidá ostravská zpěvačka Elis Mrázová. To vše pod křídly moderátora Radka Erbena. Projekt propojuje světy, svolává ty, kteří nejen pomáhají, ale umí šířit radost a dobro mezi lidmi. Přidejte se a křídlete s námi!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Advent plný křídlení

Zámek ZábřehOstrava (861 metrů)

STING ApartmentsHavířov (12.4 km)

Zámeček Petrovice Karviná (23.9 km)