Festival patchworku

Adresa:

Ostrava, Dr. Martínka 4

Termín: 3.11.2017 4.11.2017
Vstupné:

50

3lis - 4lis celý den

Žánr: festivalsoutěž


Nádherná a tvořivá atmosféra vás okouzlí. Ve dvou dnech autorky z celé České republiky i Polska vystaví patchvorkové deky, polštáře, dekorativní ozdoby i oděvní doplňky. Přímo na místě předvedou některé technické postupy a poradí jak na to.

Techniku patchworkové tvorby si můžete i sami vyzkoušet při ruční výrobě vánočních dekorací. Uvidíte i nejmodernější šicí stroje, které umí malé zázraky. Objevíte kouzlo plstění vlny, práci na tkalcovském stavu, ručně vyráběné svíčky a krásné, ručně vyráběné drobnosti a oděvní doplňky které potěší. Pokud propadnete kouzlu této techniky, můžete si vyzkoušet a nakoupit pomůcky a materiály, které v běžných obchodech nejsou k sehnání. A jestli nevíte jak na to a chcete se naučit víc, nabízíme odborné kurzy.

Festival patchworku Vás potěší, na své si zde přijdou ti, kteří se chtějí něco naučit, ale i ti, kteří si chtějí jen prohlédnout nádherné výrobky, načerpat tvořivou atmosféru, případně nakoupit dárky pro své blízké. Navíc pro nadšence této textilní techniky je vyhlášena soutěž o nejhezčí patchworkovou deku. Tři výherci získají zajímavé ceny ke své další činnosti. O nejhezčích výrobcích budou rozhodovat návštěvníci výstavy.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Festival patchworku

Zámek ZábřehOstrava (2.9 km)

STING ApartmentsHavířov (11.5 km)

Rekreační středisko BudoucnostFrýdlant nad Ostravicí (24.4 km)