Současné dění bude komentovat Václav Klaus ml.

Současné dění bude komentovat Václav Klaus ml.

Adresa:

Ostrava, Smetanovo nám. 8

Termín: 20.9.2017

Žánr: ostatní akceknihy


Václav Klaus ml.: Pondělní komentáře aneb Braňme normální svět. DŮM KNIHY Knihcentrum.cz Václav Klaus ml., bývalý ředitel gymnázia PORG a expert na oblast školství, přichází s knižním pokračováním úspěšných Pondělních komentářů.

Každý týden, již více než 3 roky, píše břitké komentáře pro server Novinky.cz, které každé pondělí čte zhruba 200 tisíc lidí. Václav Klaus ml. absolvoval Přírodovědeckou fakultu UK, přes 15 let vedl gymnázium a poté síť škol PORG. Středoškolský profesor matematiky, autor mnoha odborných článků a zatím jedné učebnice (Matematika pro trojkaře aneb Maturita v kapse; 2013), zakladatel Asociace aktivních škol (sdružuje přes 100 českých škol).

Vede jeden z největších českých šachových klubů a dosud aktivně závodí na kole. Je členem expertního týmu předsedy ODS pro školství. Pondělní komentáře aneb Braňme normální svět Každý týden, již více než 3 roky, píše Václav Klaus ml. své břitké komentáře na Novinky.cz. Netýkají se jenom školství, ale především nestárnou v čase. Není to "pěna dní". Koneckonců, přesvědčte se sami. Po celý měsíc září bude v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz probíhat akce Čím VÍCE knih nakoupíš, tím větší SLEVU máš. Akce platí do 30. 9. 2017.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Současné dění bude...

Zámek ZábřehOstrava (4.5 km)

STING ApartmentsHavířov (10.8 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.3 km)