Hrad žije první pomocí 2017

Hrad žije první pomocí 2017

Adresa:

Ostrava, Hradní 1

Termín: 10.9.2017
Vstupné:

dobrovolné

10září neděle 10:00

Žánr: ostatní akcepro dětisoutěže


Jako každý rok, tak i letos vás s radostí zveme na akci Hrad žije první pomocí. Letošní 10. ročník se uskuteční v neděli 10. 9. 2017 již tradičně na Slezskoostravském hradě. Rozhodli jsme se, že pro vás tento speciální jubilejní ročník uděláme co nejzajímavější, a tak jsme připravili kombinaci soutěže nezdravotnických složek integrovaného záchranného systému, kterou znáte z předchozích ročníků, a zážitkových tras pro veřejnost – což bylo novinkou loňského ročníku.

Veřejnost se bude moci poprat s první pomocí opět na zážitkových trasách, a to na trase traumatické, interní, technické a také na speciální dětské trase. Znovu budete mít možnost se setkat se situacemi, které vás mohou potkat v běžném životě. Náš tým zdravotníků a maskérů si pro vás připravil zbrusu nová stanoviště.

Nemusíte se tedy bát, že narazíte na stejná zranění jako v roce předchozím. Vaše počínání budou sledovat naši členové, kteří vám v případě potřeby velice rádi poradí a pomohou. Souběžně se zážitkovými trasami bude probíhat soutěž nezdravotnických složek integrovaného záchranného systému, takže ti, kteří nenajdou odvahu k absolvování tras pro veřejnost, se nemusí bát, že se budou nudit. Bude na co koukat.

Jako každý rok bude akci doprovázet bohatý program, který budou zajišťovat Vodní záchranáři ČČK, Celní úřad, Městská policie Ostrava, Městská nemocnice Ostrava, Policie České republiky, Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje a mnoho dalších.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Hrad žije první...

Zámek ZábřehOstrava (5 km)

STING ApartmentsHavířov (10.1 km)

Zámeček Petrovice Karviná (19.7 km)