G3: Tomáš Klus a Janáčkova filharmonie

G3: Tomáš Klus a Janáčkova filharmonie

Adresa:

Ostrava, Ruská 293

Termín: 2.2.2018
Vstupné:

od 500

2únor pátek 19:00

Žánr: koncertyvážná hudbaklasika filharmonieJanáčkova filharmonie Ostrava

Umělci: Tomáš KlusJanáčkova filharmonie Ostrava


"V únoru 2018 budeme mít koncert s Janáčkovou filharmonií v ostravském Gongu. O aranže se postará Honza Lstibůrek. Bude to škola i pro mě, protože se pořád snažím hudebně dovzdělávat," říká zpěvák, skladatel, kytarista, herec, showman a šťastný otec rozrůstající se rodiny, Tomáš Klus.

Jeden z mála zpěváků, který dokázal v anketě Zlatý slavík (za rok 2011) porazit božského Káju. Na české hudební scéně se pohybuje už téměř deset let, ale teprve letos vydal první živé dvojalbum Živ je (ostatně je to jeho teprve druhé CD).

Vzniklo z nahrávek několika koncertů s jeho doprovodnou Cílovou skupinou při loňském turné Recyklus (letos na podzim bude pokračovat). „Důvodem vzniku živáku byla hlavně moje touha vzdát hold lidem, kteří se mnou hrají. Myslím, že deska nás zastihla v nejlepší formě,“ říká Klus. Šťastné období zažívá i v osobním životě. Se ženou očekávají třetího potomka.

Účinkují:

  • Tomáš Klus
  • Cílová skupina
  • Janáčkova filharmonie Ostrava
Janáčkova filharmonie Ostrava se ve velmi krátké době od svého vzniku v roce 1954 zařadila mezi přední česká symfonická tělesa. Od roku 1958, kdy uskutečnila své první zahraniční turné, navštívila opakovaně téměř celou...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce G3: Tomáš Klus a...

Zámek ZábřehOstrava (861 metrů)

STING ApartmentsHavířov (12.4 km)

Zámeček Petrovice Karviná (23.9 km)