Ostrava - Kurz kreslení akrylem a akvarelem pro začátečníky

Ostrava - Kurz kreslení akrylem a akvarelem pro začátečníky

Adresa:

Ostrava, Náměstí SNP 1

Termín: 10.6.2017 11.6.2017
Vstupné:

2000

10čer - 11čer celý den

Žánr: ostatní akcekurz


Kurz je pro naprosté začátečníky. Pokud neumíte kreslit a máte pocit, že se to nemůžete nikdy naučit, přesvědčíme vás o opaku. Nemůžete zapomenout na školní léta a kreslení vodovkami? Na cákání vody na papír, rozpouštění barev a stékání barevných kapek?

Pokud Vám tato otázka vykouzlila úsměv na rtech a v hlavě zaznělo nadšené „jééé“, akvarel je správná volba. Staneme se nejen tvůrci vlastních představ, ale budou nás provázet také různá překvapení, čímž je akvarel unikátní.

Seznámíme se s technikami mokré a suché malby. Budeme se seznamovat s tím, jak se barvy míchají a vytvářejí různé jejich odstíny. Poradíme vám, jak si můžete doma vytvořit barvy pomocí volně rostoucích plodů v přírodě. Naprosto se uvolníme a barvy budeme stříkat, cákat, rozpíjet. Naučíme se nechat barvy volně téci nebo vést kontrolovanou kapku.

Vysvětlíme si vše o štětcích i papírech, abyste tomu dobře porozuměli a byli schopni kdykoli malovat i sami doma. Naučíme Vás, kde hledat inspiraci a jak ji využít pro svou vlastní tvorbu. Celkový rozsah kurzu je 18 hodin a cena je 2000 Kč.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Ostrava - Kurz kreslení...

Zámek ZábřehOstrava (1 807 metrů)

STING ApartmentsHavířov (13.2 km)

Zámeček Petrovice Karviná (25.6 km)