Chaplin

Chaplin

Adresa:

Třinec, náměstí Svobody 526

Termín: 25.5.2017
Vstupné:

490, 470, 390, 250 Kč

25květen čtvrtek 19:00

Žánr: divadlosoutěž


Divadelní hit, svěží rytmická inscenace, excelentní Matouš Ruml. Spletitý příběh "krále komiků", který měl velký dar najít v každé lidské situaci humor.

Inscenace, kritikou ohodnocena jako jedna z nejlepších českých premiér v roce 2015, vzdává hold chaplinovské grotesce, tj. symbióze smíchu a pláči, satiry a smutku, sentimentu a sociální krutosti, vitalitě a konečnosti. Divácké ovace sklízí mladoboleslavský herecký soubor s talentovaným Matoušem Rumlem, který přesnými gesty, mimikou, gagy dává Chaplinovi navíc i vlastní individualitu.

Ale než budete mít příležitost kráčet spletitou cestou slavného filmového tvůrce Charlese Chaplina, něco vám prozradíme.  Víte, že prošel čtyřmi manželstvími, z posledního měl osm dětí? Že kvůli kauzám a konfliktům s justicí byl vyhoštěn z Ameriky? Že se sám zúčastnil soutěže napodobitelů Charlese Chaplina a skončil na třetím místě? „Matouš Ruml by jistě vyhrál!“ tvrdí v Divadelních novinách kritička Lenka Dombrovská.

Autor: Pavel Khek, Lenka Smrčková Divadlo: Městské divadlo Mladá Boleslav

Hrají: Matouš Ruml, Petr Prokeš, Lucie Matoušková, Hana Marie Maroušková (původně Nina Horáková), Aleš Petráš, Svatava Milková, Petr Mikeska, Petr Bucháček, Roman Teprt, Karolina Frydecká, Tereza Rumlová, Dagmar Teichmannová, Marta Dancingerová, Sandra Černodrinská

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

29duben pondělí 19:00

Shirley Valentine

, náměstí Svobody 526 Divadlo

11listopad pondělí 19:00

1prosinec neděle

Ubytování v okolí akce Chaplin

Restaurace a Penzion u MarynyJablunkov (12.5 km)

Wellness Hotel BahenecPísečná (14.6 km)

STING ApartmentsHavířov (22.4 km)