G1: Alexander Rybak & Janáček Philharmonic Orchestra

G1: Alexander Rybak & Janáček Philharmonic Orchestra

Adresa:

Ostrava, Ruská 293

Termín: 4.10.2017
Vstupné:

od 890 Kč

4říjen středa 19:00

Žánr: koncertyvážná hudbaklasika filharmonieJanáčkova filharmonie Ostrava

Umělci: Alexander RybakJanáčkova filharmonie Ostrava


Alexander Rybak je norský písničkář, houslista a skladatel běloruského původu. Málo známý v zemích českých, leč v zahraničí platí za hvězdu první velikosti. Jeho hit Fairytale bezkonkurenčně nejvyšším počtem hlasů napříč ročníky vyhrál v roce 2009 moskevskou Eurovizi.

Jako jednomu z mála účastníků této soutěže se tak podařilo globálně se proslavit. Zaslouženě, neboť Alexanderova profesní dráha od té doby stoupá. Pravidelně vydává úspěšné nahrávky, spolupracuje se špičkovými hudebníky a vystupujeme po celém světě.

Ke svému novému projektu Alexander Rybak & Janáček Philharmonic Orchestra si vybral český produkční tým a hlavně vysoce ceněné hudební těleso jakým je Janáčkova filharmonie Ostrava. Rybak je vystudovaným klasickým umělcem, těšít se tak můžeme na fúze jeho skladeb kombinující severskou a východní melodiku se symfonickým orchestrem, zpěvem a houslovou virtuozitou.

Česku se jeho show předvede pouze na dvou koncertech, 4. října v ostravském Gongu a o den později v plzeňské Měštanské besedě. Produkce slibuje vrcholný koncertní zážitek opřený nejen o kvalitu účinkujících, ale i nadstandartní zvukovou a světelnou show.

Janáčkova filharmonie Ostrava se ve velmi krátké době od svého vzniku v roce 1954 zařadila mezi přední česká symfonická tělesa. Od roku 1958, kdy uskutečnila své první zahraniční turné, navštívila opakovaně téměř celou...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce G1: Alexander Rybak &...

Zámek ZábřehOstrava (861 metrů)

STING ApartmentsHavířov (12.4 km)

Zámeček Petrovice Karviná (23.9 km)