Peníze, nebo život?

Peníze, nebo život?

Termín: 4.4.2017
Vstupné:

40 Kč

4duben úterý 17:00

Žánr: ostatní akce


Chcete se dozvědět, jak žít opravdu radostný a užitečný život ve společnosti, ve které jsou peníze Bohem a život se tak dostává na 2. kolej? Jak si nastavit život, aby člověk dělal maximum toho, co dělat chce a s lidmi, které má rád?

Nenechte si ujít přednášku Tomáše Hajzlera Peníze, nebo život?, která proběhne v městské knihovně 4. dubna 2017 v 17:00 hod. Vstupné je 40 Kč.

Kdo je Tomáš Hajzler?

Tomáš absolvoval Vysokou školu zemědělskou v Praze, management a mezinárodní obchod na Larenstein International College v Nizozemsku a MBA v Čelákovicích. Počátkem 90. let pečoval v New Yorku o HIV pozitivní. V Senegalu a Mali obchodoval s africkým uměním, v Togu a Beninu zkoumal šamanské rituály. Půl roku cestoval mezi Mexikem a Ohňovou zemí. V Číně se učil kaligrafii, kresbě písma.

Po návratu to zkusil daleko dotáhnout a dotáhl to až k syndromu vyhoření. Proto „přehodil výhybku“ a začal se věnovat tématu nové práce a prospěšnosti podnikání. Dnes přednáší, píše knihy, propojuje firmy, zajímá se o budování soběstačných společenství, působí jako dobrovolník na základní škole svých dětí…

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Frenštát pod Radhoštěm Akce v obci Frenštát pod Radhoštěm

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Peníze, nebo život?

Restaurace a penzion U VeteránaFrenštát pod Radhoštěm (228 metrů)

Wellness resort EnergeticRožnov pod Radhoštěm (9.7 km)

Rožnovské pivní lázněRožnov pod Radhoštěm (11.2 km)