Petr Kazík: Rukověť dobrého interního lektora

Petr Kazík: Rukověť dobrého interního lektora

Adresa:

Ostrava, Smetanovo nám. 8

Termín: 28.3.2017
Vstupné:

0

Žánr: ostatní akceautogramiádakřest knihyliteratura


Petr Kazík je viceprezidentem pro kvalitu Asociace institucí vzdělávání dospělých ČR. Jak říká, práce učitele je nádherná, protože lidský potenciál je nekonečný, ale ne všichni jej umí využít.

Na křtu své nové knihy 28. března v 16 hodin prozradí, jak přitáhnout zájem posluchačů, jak efektivně tvořit rozvojové aktivity, a mnoho dalšího. Petr Kazík vykonával různé manažerské funkce v oblasti obchodu, marketingu a top managementu (finalista soutěže „Manažer roku 2014“), neustále se zabýval i vzděláváním. V současné době působí na Fakultě sociálních studií Ostravské univerzity.

V posledních letech se převážně věnuje problematice kvality vzdělávání. Je autorem publikací a kurzů zaměřených na vzdělávání lektorů dalšího vzdělávání – certifikát za absolvování jeho lektorských kurzů získalo již více než pět set lektorů.

Jeho kniha Rukovět dobrého interního lektora je jediná knížka na trhu, určená interním lektorům, tedy lidem, kteří jsou ve firmách a jiných organizacích profesionály ve své oblasti a vedle toho školí své kolegy a předávají jim své znalosti. Efektivita těchto školení je často velmi nízká, protože interní lektoři se věnují vzdělávání pouze okrajově a nemají potřebné znalosti. S touto praktickou příručkou se z vás stane skvělý lektor.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Petr Kazík: Rukověť...

Zámek ZábřehOstrava (4.5 km)

STING ApartmentsHavířov (10.8 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.3 km)