Iva Frühlingová: Terapie v noci

Iva Frühlingová: Terapie v noci

Adresa:

Ostrava, Smetanovo nám. 8

Termín: 28.2.2017
Vstupné:

0

28únor úterý 16:00

Žánr: ostatní akcebesedaautogramiádaknihy


Úterý 28. února v 16.00 – 17.00 – Iva Frühlingová: Terapie v noci. Beseda a autogramiáda. Otevřená výpověď o životních hodnotách, zdravém poutu v rodině, hledání sebe samé a klidu v duši. Zpěvačka, spisovatelka, modelka a moderátorka Iva Frühlingová je světoběžnice.

Francii si zamilovala již v dětství a odcestovala tam ve svých 14 letech díky modelingu. Ve 30 se sbalila a vyrazila do světa, aby pocítila atmosféru vysněných míst na vlastní kůži. Na literárním poli není nováčkem, v předchozích letech vydala knihy Příběhy modelek a Příběhy ze showbyznysu. Přijďte v úterý 28. února v 16 hodin do DOMU KNIHY KNIHCENTRUM.cz a poznejte Ivu Frühlingovou osobně.

Představí vám svou novou knihu Terapie v noci. Terapie v noci je příběh, který má svůj začátek, průběh i konec, není ani negativní, ani pozitivní - je jako život. Otevřená výpověď známé české zpěvačky Ivy Frühlingové. Dítě bývá zátěžovým testem nejen pro psychiku, ale hlavně pro partnerský vztah. A právě to se stane i hrdince knihy, která otěhotněla a vdala se brzy po seznámení. Ustojí tuhle krizi? Miluje svého manžela i dítě, přesto má pocit, že jí něco schází. Začne se na sebe dívat jinou optikou a hledá pravé hodnoty života. Zkouší nové sexuální praktiky, najde si milence…

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Iva Frühlingová:...

Zámek ZábřehOstrava (4.5 km)

STING ApartmentsHavířov (10.8 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.3 km)