Sto Zvířat

Sto Zvířat

Adresa:

Frýdek-Místek, Jiřího z Poděbrad 3109

Termín: 11.3.2011 16.3.2018

11březen pátek 21:00

Žánr: koncertyskapunk

Umělci: Sto Zvířat


V pátek 11. března vystoupí ve známém frýdecko-místeckém klubu Stoun číslo jedna mezi domácími (S)KA-pelami - STO ZVÍŘAT. „Všichni, kteří mají rádi kvalitní SKA-čko s chytlavými melodiemi a inteligentními texty a rádi si na něj za-SKA-kají, by si neměli tento  koncert nechat ujít,“ říká šéf a dramaturg Stounu Kamil Rudolf.

STO ZVÍŘAT jsou asi jedinou tuzemskou kapelou, jejíž popularita soustavně dvacet let stoupá a která si zároveň i na sedmé desce udržuje vysokou kvalitu, a to hudební i textovou. Od založení skupiny v roce 1990 prošla mnoha personálními změnami a za tu dobu vyšlo kapele 7 CD, 2-DVD, 1 CD singl a 1 EP vinyl, 1 MC (kazetu) nepočítaje. Poslední CD „Postelový scény“ vydala skupina v roce 2009. Na posledních dvou albech navíc hrají ve výtečné sestavě a formě, takže je to opravdu radost poslouchat. Desítka muzikantů je dobře sehraná a aranžmá má dostatek disciplíny na to, aby nikdo z nich zbytečně netrčel z harmonického celku.

Malá statistika – v uplynulém roce Zvířata odehrála 97 koncertů (jeden z nich byl i ve Stounu), účastnila se studentských majálesů, řady letních festivalů jako ROCK FOR PEOPLE, TRUTNOV OPEN AIR, SÁZAVA FEST, natočila videoklip k písni „Erotickej film“ a uspořádala turné k 20 letům kapely.

„Vstupenky na  koncert Sto Zvířat v ceně 170,- Kč jsou k dostání v předprodeji v Beskydském informačním centru na Zámeckém náměstí ve Frýdku a na Náměstí Svobody v Místku. Dále se vstupenky prodávají v Ostravě ve Skate Shopu Titty Twister na Nádražní ulici 29 (zastávka tramvaje Stodolní) a ve Stounu ve dnech, které jsou uvedeny v programu a to od 18 hodin,“  informuje dramaturg Rudolf.

Sto zvířat je česká klubová kapela hrající hudbu obvykle žánrově zařazovanou jako ska. Byla založena roku 1990 v Praze na základech rock'n'rollového bandu Matěj Čech.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Frýdek-Místek Akce v obci Frýdek-Místek

Podobné akce

26duben pátek 18:00

2květen čtvrtek 17:00

4květen sobota

Ostravský majáles

, Dolní oblast Vítkovice Festival

Ubytování v okolí akce Sto Zvířat

Rekreační středisko BudoucnostFrýdlant nad Ostravicí (11.6 km)

STING ApartmentsHavířov (12.3 km)

Zámek ZábřehOstrava (16.6 km)