Mrazivé hry Markéty Harasimové

Mrazivé hry Markéty Harasimové

Adresa:

Ostrava, Smetanovo nám. 8

Termín: 30.11.2016
Vstupné:

0

30listopad středa 16:00

Žánr: ostatní akce křest besedazdarmaknihy


Středa 30. listopadu v 16.00, KNIHCENTRUM.cz DŮM KNIHY Ostrava Nechejte se unést příběhem spisovatelky Markéty Harasimové. Dvě sestry – dva osudy. Velká láska, životní ztráta i smyslná vášeň potkají obě, ale každá je prožívá po svém. Slavnostní křest knihy a beseda k novince Mrazivé hry proběhne v DOMĚ KNIHY KNIHCENTRUM ve středu 30. listopadu v 16.00.

Knihu pokřtí a hostem besedy bude MUDr. Radim Uzel. Dvě sestry – dva osudy. Starší Báře se vztah se vším všudy nedaří a muži, kteří procházejí jejím životem, jí nepřinášejí štěstí. Dokonce i Marek, jenž se zdál být tím pravým, ji zraní. A Žofie se sice za muže svého srdce provdala, ale brzy ho tragicky ztrácí. Bára se nedlouho po tvrdém prozření, kdy přistihne svého přítele při nevěře, stává obětí nebezpečného stalkera. Ona, a později ani policie, však netuší, kdo a proč ji pronásleduje a ohrožuje její život.

Původně široký okruh podezřelých se postupně zužuje, avšak pachatel zůstává utajen. Lavina pohrůžek i útoků ji přinutí k úniku z vlastního domova. Žofii zase trápí vzpomínky na autonehodu, při níž zahynul její milovaný manžel Ondra. Upadla do depresí, které ji nakonec přivedou až k myšlenkám na sebevraždu. Potřebuje nalézt ztracenou sílu k životu – a na obzoru se konečně objevuje nový muž…

Pomůže jí zvednout se z popela a opět vzlétnout, anebo její život definitivně skončí v troskách? Markéta Harasimová pocházející z Krnova se po studiích začala věnovat profesi obchodní manažerky, poté tuto oblast opustila a zaměřila se na psaní na profesionální úrovni. Od roku 2010 je vdaná a v současné době žije s manželem v rodinném domku na jihu Moravy, kde vznikají její nová díla. S psaním začala již na střední škole, a první knihy byly zaměřeny na dívky.

Dnes vydává úspěšné romány pro ženy, ale i muže, v nichž se obvykle zaměřuje na problematiku vztahů současné doby, nelehké lidské osudy a nejrůznější problémy, jež dnešní svět přináší do života nás všech. Během měsíce listopadu se zúčastněte slosování o vstupenky do Národního divadla moravskoslezského.

Po celý měsíc listopad bude v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz probíhat 5. KNIHA ZDARMA - Čím VÍCE knih nakoupíš, tím větší SLEVU máš. Akce platí do 30. 11. 2016. Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Mrazivé hry Markéty...

Zámek ZábřehOstrava (4.5 km)

STING ApartmentsHavířov (10.8 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.3 km)