Rady na cestu do Barcelony

Rady na cestu do Barcelony

Adresa:

Ostrava, Smetanovo nám. 8

Termín: 15.11.2016
Vstupné:

0

15listopad úterý 18:00

Žánr: ostatní akcezdarmaknihy


Úterý 15. listopadu v 18.00, KNIHCENTRUM.cz DŮM KNIHY Ostrava Vyrážíte do Barcelony? Chcete se podělit o zkušenosti z cestování? Přijďte mezi nás. Průvodkyně Dagmar Sedláčková si pro vás připravila praktické rady na cestu. Zveme vás na besedu v DOMĚ KNIHY KNIHCENTRUM v úterý 15. listopadu od 18.00.

Dagmar Sedláčková „Také máte rádi ten pocit, kdy si začínáte balit kufr? Kdy potřebujete zahnout za "roh" a vidět něco nového? Cestování jsem propadla hned po pádu železné opony a otevření hranic během mých studií. Někde jsem strávila jen chvíli, někde jsem žila delší dobu a někam se stále ráda vracím, protože tam vždy uvidím něco nového. Mezi taková místa určitě patří i Barcelona – město, které v sobě snoubí slavnou minulost i současnou prosperitu; čtvrti, kde se zastavil čas a čtvrti, které hledí daleko do budoucnosti; ruch velkoměsta i tichá zákoutí.

Město, které vás vždy dokáže něčím překvapit. Bude mi ctí ukázat tohle výjimečné místo i vám.“ Během měsíce listopadu se zúčastněte slosování o vstupenky do Národního divadla moravskoslezského. Po celý měsíc listopad bude v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz probíhat 5. KNIHA ZDARMA - Čím VÍCE knih nakoupíš, tím větší SLEVU máš. Akce platí do 30. 11. 2016. Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Rady na cestu do...

Zámek ZábřehOstrava (4.5 km)

STING ApartmentsHavířov (10.8 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.3 km)