Laura Janáčková poznává muže beze slov

Laura Janáčková poznává muže beze slov

Adresa:

Ostrava, Smetanovo nám. 8

Termín: 15.11.2016
Vstupné:

0

15listopad úterý 16:00

Žánr: ostatní akceknihy


Úterý 15. listopadu v 16.00, KNIHCENTRUM.cz DŮM KNIHY Ostrava Každá žena si přeje porozumět mužům. Přitom asi 80 % veškeré komunikace mezi lidmi zaujímá komunikace mimoslovní. Psycholožka, sexuoložka a terapeutka partnerských vztahů Laura Janáčková ve své nové knize populární formou zpřístupňuje ženám pravidla neverbální komunikace a dává jim návod, jak si muže „přečíst“ bez jediného slova. Poznejte muže beze slov v úterý 15. listopadu v 16.00.

Poznej muže beze slov Prvních pár sekund rozhoduje o tom, jestli funguje „chemie“ mezi mužem a ženou. Známá psycholožka, sexuoložka a terapeutka partnerských vztahů ve své nové knize populární formou zpřístupňuje ženám - čtenářkám pravidla neverbální komunikace a dává jim návod, jak si muže „přečíst“ bez jediného slova.

Bohatě ilustrovaná kniha přehledně popisuje nejen výrazy obličeje, ale i jednotlivé části těla či oblečení a jejich symboliku. Doc. PhDr.Dr.phil. Laura Janáčková, CSc. je docentkou klinické psychologie Sexuologického ústavu 1. LF UK a VFN v Praze. V Praze založila Institut partnerských vztahů a ve Všeobecné fakultní nemocnici oddělení somatopsychiky, kde se dlouhodobě věnuje onkologickým pacientům.

Zabývá se psychologií v oblasti aplikované medicíny a komunikace, především psychoonkologií, psychosomatikou, problematikou bolesti, lidských vztahů a sexuálního chování. Publikovala desítky odborných i populárních článku, je samostatnou autorkou několika knih. Více na http://www.laurajanackova.cz/. Během měsíce listopadu se zúčastněte slosování o vstupenky do Národního divadla moravskoslezského. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Laura Janáčková...

Zámek ZábřehOstrava (4.5 km)

STING ApartmentsHavířov (10.8 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.3 km)